ace-570.jpg

MODELLALTERNATIV

 • ACE 570

  Velocity Blue

  ACE 570

  Terräng 84.900:- exkl moms
  106.125:- inkl moms

 • ACE 570

  Velocity Blue

  ACE 570

  Traktor A 93.900:- exkl moms
  117.375:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Unik "Off Road"-upplevelse Polaris ACE är designad för att ge föraren en unik "off-road"-upplevelse. Den industri-exklusiva designen kombinerar smidig hantering med säkerhet och komfort.
Unik Off Road-upplevelse

Polaris ACE är designad för att ge föraren en unik "off-road"-upplevelse. Den industri-exklusiva designen kombinerar smidig hantering med säkerhet och komfort.

Prestanda, kraftfull och trygg

×
Prestanda, kraftfull och trygg Polaris ACE är full med industri-ledande egenskaper och teknologi som återfinns i våra andra märken som Sportsman ATV, RANGER och RZR. ACE är byggd för att klara den tuffaste körningen.
Prestanda, kraftfull och trygg

Polaris ACE är full med industri-ledande egenskaper och teknologi som återfinns i våra andra märken som Sportsman ATV, RANGER och RZR. ACE är byggd för att klara den tuffaste körningen.

Komfortabel

×
Komfortabel ACE är ett av de mest bekväma terrängfordonen. Designen gör det lättare att komma in och ut ur än något annat terränggående fordon på marknaden. I kombination med ett justerbart och högt skålat säte samt justerbar ratt gör ACE körningen mycket bekväm.
Komfortabel

ACE är ett av de mest bekväma terrängfordonen. Designen gör det lättare att komma in och ut ur än något annat terränggående fordon på marknaden. I kombination med ett justerbart och högt skålat säte samt justerbar ratt gör ACE körningen mycket bekväm.

ProStar®-motor på 45 HK

×
ProStar®-motor på 45 HK Ett unikt fordon behöver en riktigt bra motor. ProStar® är ett bränsleeffektivt och mycket välbalanserat kraftpaket. 45 hk. Elektronisk bränsleinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar och 4 ventiler per cylinder. En optimal drivlina skickar all kraft till hjulen.
ProStar®-motor på 45 HK

Ett unikt fordon behöver en riktigt bra motor. ProStar® är ett bränsleeffektivt och mycket välbalanserat kraftpaket på 45 hk. Elektronisk bränsleinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar och 4 ventiler per cylinder. En optimal drivlina skickar all kraft till hjulen.

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift Fortfarande det bästa 4x4-systemet på marknaden. Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabil och mer lättmanövrerad, gör mindre åverkan på underlaget och du får mindre däckslitage. Så fort bakhjulen tappar fästet så kopplas framhjulen in.
Äkta fyrhjulsdrift

Fortfarande det bästa 4x4-systemet på marknaden. Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabil och mer lättmanövrerad, gör mindre åverkan på underlaget och du får mindre däckslitage. Så fort bakhjulen tappar fästet så kopplas framhjulen in.

Motorbromssystem (EBS)

×
Motorbromssystem (EBS) Med vårt unika Motorbromssystem (EBS), så hjälper motorn till med bromsning nerför kullar och branta lutningar. Polaris Dual-Sensing EBS känner av både motorns varvtal och fordonets momentbelastning och det ger dig jämna och kontrollerade nedfarter.
Motorbromssystem (EBS)

Med vårt unika Motorbromssystem (EBS), så hjälper motorn till med bromsning nerför kullar och branta lutningar. Polaris Dual-Sensing EBS känner av både motorns varvtal och fordonets momentbelastning och det ger dig jämna och kontrollerade nedfarter.

122 cm spårvidd

×
122 cm spårvidd Med en spårvidd 122 cm är Polaris ACE designad för smala, krångliga spår och tar sig fram där större "Side by side"-maskiner inte gör det.
122 cm spårvidd

Med en spårvidd 122 cm är Polaris ACE designad för smala, krångliga spår och tar sig fram där större "Side by side"-maskiner inte gör det.

26 cm markfrigång

×
26 cm markfrigång Med högre markfrigång än de flesta andra ATV:s, klarar Polaris ACE med lätthet av höga stenar, stockar och rötter.
26 cm markfrigång

Med högre markfrigång än de flesta andra ATV:s, klarar Polaris ACE med lätthet av höga stenar, stockar och rötter.

Stora last- och förvaringsmöjligheter

×
Stora last- och förvaringsmöjligheter Ett Polaris "Off-Road"-fordon har ett välförtjänt rykte om att alltid vara redo för arbete och att kunna frakta din last och packning. Det är ingen skillnad hos ACE. Här finns det en integrerad lastbox fram och en lastyta baktill. Tillsammans en total lastvikt upp till 165 kg (55kg fram / 110 kg bak).
Stora last- och förvaringsmöjligheter

Ett Polaris "Off-Road"-fordon har ett välförtjänt rykte om att alltid vara redo för arbete och att kunna frakta din last och packning. Det är ingen skillnad hos ACE. Här finns det en integrerad lastbox fram och en lastyta baktill. Tillsammans en total lastvikt upp till 165 kg (55kg fram / 110 kg bak).

Smart och praktisk

×
Smart och praktisk Den praktiska bakre lastytan är färdig för Lock & Ride®-tillbehör och har inbyggda lastöglor. Urtaget bak minskar höga lyft.
Smart och praktisk

Den praktiska bakre lastytan är färdig för Lock & Ride®-tillbehör och har inbyggda lastöglor. Urtaget bak minskar höga lyft.

Stor dragförmåga

×
Stor dragförmåga Trots den sportiga designen så är ACE en maskin för arbete. Du kan koppla till en vagn med hela 680 kg totalvikt.
Stor dragförmåga

Trots den sportiga designen så är ACE en maskin för arbete. Du kan koppla till en vagn med hela 680 kg totalvikt.

Sportig instrumentbräda

×
Sportig instrumentbräda ACE har en sportig instrumentbräda som ger en bekant och inspirerande trygghetskänsla. Det är bara att hoppa in och köra!
Sportig instrumentbräda

ACE har en sportig instrumentbräda som ger en bekant och inspirerande trygghetskänsla. Det är bara att hoppa in och köra!

Unik design

×
Unik design ACE™ kombinerar det bästa av två världar mellan en side-by-side och en Sportsman. Det är världens första fyrhjuling med ratt, som sätter säkerhet, ekonomi och komfort först. Föraren sitter centrerat i maskinen med en optimal position för både bekvämlighet och prestanda.
Unik design

ACE™ kombinerar det bästa av två världar mellan en side-by-side och en Sportsman. Det är världens första fyrhjuling med ratt, som sätter säkerhet, ekonomi och komfort först. Föraren sitter centrerat i maskinen med en optimal position för både bekvämlighet och prestanda.

Skålat och bolstrat säte

×
Skålat och bolstrat säte Säkerheten du upplever i en ACE kommer mycket från känslan det skålade sätet med bolstrade sidor.
Skålat och bolstrat säte

Säkerheten du upplever i en ACE kommer mycket från känslan det skålade sätet med bolstrade sidor.

Låg tyngdpunkt för stabil och varierande körning

×
Låg tyngdpunkt för stabil och varierande körning ACE har en låg tyngdpunkt och 156,2 cm hjulbas. Det ger en smidig, stabil och trygg färd i svårframkomlig terräng.
Låg tyngdpunkt för stabil och varierande körning

ACE har en låg tyngdpunkt och 156,2 cm hjulbas. Det ger en smidig, stabil och trygg färd i svårframkomlig terräng.

Individuell bakvagnsupphängning

×
Individuell bakvagnsupphängning Den individuella bakvagnsupphängningen har dubbla A-armar och en fjädringsväg på hela 24,1 cm. Enkel åtkomst till fjäderförspänningen och dämpare med hög prestanda. Framvagnen är en MacPherson med 20,8 cm fjädringsväg.
Individuell bakvagnsupphängning

Den individuella bakvagnsupphängningen har dubbla A-armar och en fjädringsväg på hela 24,1 cm. Enkel åtkomst till fjäderförspänningen och dämpare med hög prestanda. Framvagnen är en MacPherson med 20,8 cm fjädringsväg.

Enkel in- och urstigning

×
Enkel in- och urstigning Det är mycket enkelt att stiga in och ur en ACE.
Enkel in- och urstigning

Det är mycket enkelt att stiga in och ur en ACE.

Anpassningsbar

×
Anpassningsbar Väl på plats är både ratt och säte är justerbart.
Anpassningsbar

Väl på plats är både ratt och säte är justerbart.

3-punkts säkerhetsbälte

×
3-punkts säkerhetsbälte ACE är utrustad med ett säkert och bekvämt 3-punkts säkerhetsbälte.
3-punkts säkerhetsbälte

ACE är utrustad med ett säkert och bekvämt 3-punkts säkerhetsbälte.

Lock & Ride®-tillbehörssystem

×
Lock & Ride®-tillbehörssystem Anpassa din ACE efter dina specifika behov med av Polaris framtagna tillbehör. Det stora utbudet av förvaringsmöjligheter ger dig snabb åtkomst till verktyg och gott om lagringsutrymme för kommande äventyr. Enskilda hytt-komponenter ger ökad komfort och skydd från väder och vind.
Lock & Ride®-tillbehörssystem

Anpassa din ACE efter dina specifika behov med av Polaris framtagna tillbehör. Det stora utbudet av förvaringsmöjligheter ger dig snabb åtkomst till verktyg och gott om lagringsutrymme för kommande äventyr. Enskilda hytt-komponenter ger ökad komfort och skydd från väder och vind.


Unik "Off Road"-upplevelse

×