• General® 1000 EPS

 • Pris från 175.920:- EXKL MOMS (219.875:- INKL MOMS) Registreringsalternativ Traktor B
general-1000-eps.jpg

MODELLALTERNATIV

 • GENERAL 1000 EPS

  White Lightning

  General

  Traktor B 175.900:- exkl moms
  219.875:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

STARKAST I KLASSEN Med sina 100 hk är Polaris GENERAL det mest kraftfulla rekreationsfordonet som någonsin tillverkats.
STARKAST I KLASSEN

Med sina 100 hk är Polaris GENERAL det mest kraftfulla rekreationsfordonet som någonsin tillverkats.

VRIDMOMENT FÖR TUFFA JOBB

×
VRIDMOMENT FÖR TUFFA JOBB Arbetsanpassad 999cc-twinmotor med ett brett och användbart register. Vridmoment på 88.1Nm över hela varvtalsområdet.
VRIDMOMENT FÖR TUFFA JOBB

Arbetsanpassad 999cc-twinmotor med ett brett och användbart register. Vridmoment på 88.1Nm över hela varvtalsområdet.

HÖG LAST OCH DRAGKAPACITET

×
HÖG LAST OCH DRAGKAPACITET Extrem last och dragkapacitet. Polaris GENERAL lastar totalt 272 kg och har en dragkapacitet på 680 kg.
KAPACITET ATT DOMINERA

Extrem last och dragkapacitet. Polaris GENERAL lastar totalt 272 kg och har en dragkapacitet på 680 kg.

HÖGPRESTERANDE 4-HJULSDRIFT

×
HÖGPRESTERANDE 4-HJULSDRIFT Fyrhjulsdrift med hög prestanda - High Performance Close Ratio AWD. Fyrhjulsdriften kräver mindre rotationsskillnad mellan fram och bakhjul innan framhjulen kopplas in, vilket innebär att 4-hjulsdriften aktiveras snabbare än tidigare (Close Ratio AWD).
HÖGPRESTERANDE 4-HJULSDRIFT

Fyrhjulsdrift med hög prestanda - High Performance Close Ratio AWD. Fyrhjulsdriften kräver mindre rotationsskillnad mellan fram och bakhjul innan framhjulen kopplas in, vilket innebär att 4-hjulsdriften aktiveras snabbare än tidigare (Close Ratio AWD).

KOMFORT FÖR BÅDE ARBETE OCH NÖJE

×
KOMFORT FÖR BÅDE ARBETE OCH NÖJE Du får allt med Polaris GENERAL. Med krängningshämmare fram och bak håller den sig efter spåret. Den anpassade fjädringsgeometrin med dual-rate fjädrar håller 62% markfrigång även när den är fullastad.
KOMFORT FÖR BÅDE ARBETE OCH NÖJE

Du får allt med Polaris GENERAL. Med krängningshämmare fram och bak håller den sig efter spåret. Den anpassade fjädringsgeometrin med dual-rate fjädrar håller 62% markfrigång även när den är fullastad.

LÅNG FJÄDRINGSVÄG

×
LÅNG FJÄDRINGSVÄG Ingen annan maskin ger dig en sådan fjädringsväg och 30,5 cm markfrigång som Polaris GENERAL. Med 31,1 cm fjädringsväg fram och 33,5 cm bak, klarar Polaris GENERAL vilken led eller arbete som helst.
LÅNG FJÄDRINGSVÄG

Ingen annan maskin ger dig en sådan fjädringsväg och 30,5 cm markfrigång som Polaris GENERAL. Med 31,1 cm fjädringsväg fram och 33,5 cm bak, klarar Polaris GENERAL vilken led eller arbete som helst.

TIPPFLAK

×
TIPPFLAK Lock & Ride integrerat djupt tippflak med lastkapacitet på 272 kg.
TIPPFLAK

Lock & Ride integrerat djupt tippflak med lastkapacitet på 272 kg.

INTEGRERADE HALVDÖRRAR

×
INTEGRERADE HALVDÖRRAR Håll hytten skyddad från väder och skräp med standard halvdörrar. De är byggda efter fordonets stil och gör sitt jobb lika felfritt som resten av maskinen. När dörrarna är vidöppna är det lätt att ta sig in och ut ur fordonet.
INTEGRERADE HALVDÖRRAR

Håll hytten skyddad från väder och skräp med standard halvdörrar. De är byggda efter fordonets stil och gör sitt jobb lika felfritt som resten av maskinen. När dörrarna är vidöppna är det lätt att ta sig in och ut ur fordonet.

HELT NY HYTT

×
HELT NY HYTT Polaris GENERAL helt nya hytt har utformats för att få den bästa balansen mellan rekreation och arbete. Från omgjorda skålade premium-säten som sätter dig i off-road-läge, till anpassningsbar instrumentering och enkelt insteg, är Polaris GENERAL den nya standarden för bekväm körning hela dagen.
HELT NY HYTT

Polaris GENERAL helt nya hytt har utformats för att få den bästa balansen mellan rekreation och arbete. Från omgjorda skålade premium-säten som sätter dig i off-road-läge, till anpassningsbar instrumentering och enkelt insteg, är Polaris GENERAL den nya standarden för bekväm körning hela dagen.

SÄKRA OCH BEKVÄMA SKÅLADE SÄTEN

×
SÄKRA OCH BEKVÄMA SKÅLADE SÄTEN Polaris GENERAL har helt nya säten och är utformade för att du ska känna dig bekväm oavsett var eller hur långt du kör. Den breda sittytan med stödjande stoppning ger tillsammans med formsydda säten en säker sittbrunn för både förare och passagerare. Förarsätet levereras som standard med ett sätes-reglage för bättre ergonomi.
SÄKRA OCH BEKVÄMA SKÅLADE SÄTEN

Polaris GENERAL har helt nya säten och är utformade för att du ska känna dig bekväm oavsett var eller hur långt du kör. Den breda sittytan med stödjande stoppning ger tillsammans med formsydda säten en säker sittbrunn för både förare och passagerare. Förarsätet levereras som standard med ett sätes-reglage för bättre ergonomi.

23L INTEGRERAD FÖRVARING

×
23L INTEGRERAD FÖRVARING Ha lösa prylar nära till hands i en kombination av handskfack och mittkonsol som har 5,8 liter lagringsutrymme med tillhörande 12V-uttag.
23L INTEGRERAD FÖRVARING

Ha lösa prylar nära till hands i en kombination av handskfack och mittkonsol som har 5,8 liter lagringsutrymme med tillhörande 12V-uttag.

HELT NY ANPASSNINGSBAR INSTRUMENTERING

×
HELT NY ANPASSNINGSBAR INSTRUMENTERING Den helt nya digitala instrumenteringen följer med i den justerbara rattens lutning för maximal synlighet. Kombinationen av digitala och analoga mätare indikerar fordonets hastighet, varvtal och trippinformation. De centralt placerade digitala mätarna kan ställas in enligt dina önskemål och har även en automatisk justering av bakgrundsbelysningen som kan växla från rött till blått.
HELT NY ANPASSNINGSBAR INSTRUMENTERING

Den helt nya digitala instrumenteringen följer med i den justerbara rattens lutning för maximal synlighet. Kombinationen av digitala och analoga mätare indikerar fordonets hastighet, varvtal och trippinformation. De centralt placerade digitala mätarna kan ställas in enligt dina önskemål och har även en automatisk justering av bakgrundsbelysningen som kan växla från rött till blått.

BEKVÄMT MED PREMIUM COMFORT

×
BEKVÄMT MED PREMIUM COMFORT Polaris® Lock Ride® Pro Fit hyttkonstruktion slår allt i komfortväg och håller alla element på avstånd. Oavsett om du är ute i terrängen och kör eller utför tufft arbete, ger våra premium cab-tillbehör dig en klassledande komfort. Och med Lock & Ride® teknik kan du justera din hytt efter dina behov på några sekunder.
BEKVÄMT MED PREMIUM COMFORT

Polaris® Lock Ride® Pro Fit hyttkonstruktion slår allt i komfortväg och håller alla element på avstånd. Oavsett om du är ute i terrängen och kör eller utför tufft arbete, ger våra premium cab-tillbehör dig en klassledande komfort. Och med Lock & Ride® teknik kan du justera din hytt efter dina behov på några sekunder.

ANPASSNINGSBAR OCH MÅNGSIDIG

×
ANPASSNINGSBAR OCH MÅNGSIDIG Oavsett om du tar itu med tuff terräng eller brottas med tuffa förhållanden, så ger Polaris Engineered ™ tillbehör dig de viktigaste skyddstillbehör du behöver för din Polaris GENERAL ™. Från stötfångare till A-armskydd, från tak till hasplåt har Polaris konstruerad dessa tillbehör för att alltid hålla maskinen skyddad. Med våra utökade Anchor Mount och Polaris® Lock Ride® teknik, kan du snabbt lägga till komponenter utan att skada ramen, allt på mindre än 5 minuter. Hitta rätt tillbehör för dina behov hos din närmaste Polaris återförsäljare.
ANPASSNINGSBAR OCH MÅNGSIDIG

Oavsett om du tar itu med tuff terräng eller brottas med tuffa förhållanden, så ger Polaris Engineered ™ tillbehör dig de viktigaste skyddstillbehör du behöver för din Polaris GENERAL ™. Från stötfångare till A-armskydd, från tak till hasplåt har Polaris konstruerad dessa tillbehör för att alltid hålla maskinen skyddad. Med våra utökade Anchor Mount och Polaris® Lock Ride® teknik, kan du snabbt lägga till komponenter utan att skada ramen, allt på mindre än 5 minuter. Hitta rätt tillbehör för dina behov hos din närmaste Polaris återförsäljare.

STARKAST I KLASSEN

×