• Ranger® 570

 • Pris från 111.900:- EXKL MOMS (139.875:- INKL MOMS) Registreringsalternativ Traktor B

MODELLALTERNATIV

 • RANGER 570

  Sage Green

  RANGER

  Traktor B 111.900:- exkl moms
  139.875:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

ProStar® - Ändamålsbyggd arbetsmotor Alla bensindrivna RANGER är utrustade med ändamålsbyggda ProStar-motorer som är intrimmade för just RANGER. RANGER ProStar-motorerna är utvecklade för den ultimata kombinationen av styrka, bränsleekonomi och enkelt underhåll.
ProStar® - Ändamålsbyggd arbetsmotor

 Alla bensindrivna RANGER är utrustade med ändamålsbyggda ProStar-motorer som är intrimmade för just RANGER. RANGER ProStar-motorerna är utvecklade för den ultimata kombinationen av styrka, bränsleekonomi och enkelt underhåll. <br/>

• ProStar-motorerna sitter fast monterade tillsammans med växellådan vilket ger en optimal drivlina med minimala förluster och mer kraft ut till hjulen.

• Dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) levererar stort vridmoment och många hästkrafter med en mjuk gång som får jobbet gjort.

ProStar®-dragkraft

×
ProStar®-dragkraft ProStar®-motorn har ett brett varvtalsområde och starkt vridmoment. Och tillsammans med den optimala drivlinan får du maximal kraft till hjulen. RANGER 570 är ett färdigt kraftpaket för att dra eller bära.
ProStar®-dragkraft

ProStar®-motorn har ett brett varvtalsområde och starkt vridmoment. Och tillsammans med den optimala drivlinan får du maximal kraft till hjulen. RANGER 570 är ett färdigt kraftpaket för att dra eller bära.

Äkta fyrhjulsdrift

×
Klassledande släpvagnsvikt och lastvikt Med RANGER 570 kan du dra upp till 680 kg och lasta 227 kg på tippflaket som manövreras enkelt med gasdämpare.
Klassledande släpvagnsvikt och lastvikt

Med RANGER 570 kan du dra upp till 680 kg och lasta 227 kg på tippflaket som manövreras enkelt med gasdämpare.

Starka strålkastare

×
Äkta fyrhjulsdrift Äkta fyrhjulsdrift. Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabilare och mer lättmanövrerad, gör mindre påverkan på både underlag och däck. Så fort bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in.
Äkta fyrhjulsdrift

Äkta fyrhjulsdrift. Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabilare och mer lättmanövrerad, gör mindre påverkan på både underlag och däck. Så fort bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in.

Klassledande släpvagnsvikt och lastvikt

×
Starka strålkastare RANGER slutar inte att jobba bara för att solen går ner. Ranger 570 har 50W helljus och LED-ljus bak.
Starka strålkastare

RANGER slutar inte att jobba bara för att solen går ner. Ranger 570 har 50W helljus och LED-ljus bak.

Komforten i hytten

×
Komforten i hytten RANGER 570 har idealisk sitthöjd och stort utrymme för benen. Den är lätt att kliva in och ur och med tiltbar ratt kan du justera körställningen till dina behov.
Komforten i hytten

RANGER 570 har idealisk sitthöjd och stort utrymme för benen. Den är lätt att kliva in och ur och med tiltbar ratt kan du justera körställningen till dina behov.

Fjädring för komfort och framkomlighet

×
Fjädring för komfort och framkomlighet RANGER 570 har en fjädringsväg på hela 22,9 cm fram och 25,4 cm bak.
Fjädring för komfort och framkomlighet

RANGER 570 har en fjädringsväg på hela 22,9 cm fram och 25,4 cm bak.

Smidig

×
Smidig Hjulbasen på 185 cm, markfrigången på 25,4 cm och en bredd på 147 cm ger en smidig maskin som är enkel att köra men som även går att transportera på en släpvagn.
Smidig hantering och körbarhet

Hjulbasen på 185 cm, markfrigången på 25,4 cm och en bredd på 147 cm ger en smidig maskin som är enkel att köra men som även går att transportera på en släpvagn.

Enkelt underhåll

×
Enkelt underhåll RANGER är utformad för att göra underhållet snabbt och smidigt med servicepunkter för oljefilter, oljesticka och dräneringsplugg. PS-4 Extreme Duty och PS-4 Oil Change Kits är framtagna för att skydda din motor, alltid hålla rätt oljenivå och ha rätt filter när maskinen är i drift.
Enkelt underhåll

RANGER är utformad för att göra underhållet snabbt och smidigt med servicepunkter för oljefilter, oljesticka och dräneringsplugg. PS-4 Extreme Duty och PS-4 Oil Change Kits är framtagna för att skydda din motor, alltid hålla rätt oljenivå och ha rätt filter när maskinen är i drift.

Fördelarna med Pro-Fit

×
Fördelarna med Pro-Fit Pro-Fit är en ny industriledande standard för tillbehörshyttar. Det är ett modulsystem med mycket god kvali- tet och passform. Det finns en rad olika hyttalternativ att välja mellan, från robusta dörrar till vindruta med bilglas. Rådfråga din återförsäljare!
Fördelarna med Pro-Fit

Pro-Fit är en ny industriledande standard för tillbehörshyttar. Det är ett modulsystem med mycket god kvalitet och passform. Det finns en rad olika hyttalternativ att välja mellan, från robusta dörrar till vindruta med bilglas. Rådfråga din återförsäljare!

Förvaringslösningar

×
Förvaringslösningar RANGER 570 har 46 liters slutet förvaringsutrymme under sätet samt handskfack i instrumentbrädan.
Förvaringslösningar

RANGER 570 har 46 liters slutet förvaringsutrymme under sätet samt handskfack i instrumentbrädan.

Design med tanke

×
Design med tanke De snygga strålkastarna med 50W-lampor ger förbättrad ljusfördelning. Från hytten har du goda siktlinjer och sidonäten ger både attityd och säkerhet.
Design med tanke

De snygga strålkastarna med 50W-lampor ger förbättrad ljusfördelning. Från hytten har du goda siktlinjer och sidonäten ger både attityd och säkerhet.

Byggd för tillbehör

×
Byggd för tillbehör RANGER 570 är byggd för att arbeta och den jobbar bäst med Polaris breda tillbehörsprogram. Alla till- behör är anpassade för maskinen och enkla att montera.
Byggd för tillbehör

RANGER 570 är byggd för att arbeta och den jobbar bäst med Polaris breda tillbehörsprogram. Alla tillbehör är anpassade för maskinen och enkla att montera.

Lock & Ride® tillbehörssystem

×
Lock & Ride®-tillbehörssystem Lock & Ride®-tillbehörssystem. Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.
Lock & Ride®-tillbehörssystem

Lock & Ride®-tillbehörssystem. Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris,  tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.

ProStar® - Ändamålsbyggd arbetsmotor

×