MODELLALTERNATIV

  • RANGER CREW Diesel

    Sage Green

    RANGER

    Oregistrerad 142.300:- exkl moms
    177.875:- inkl moms

  • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Kohler Diesel-motor RANGER Diesel drivs idag av en Kohler diesel motor på 1028 cc. Detta högpresterande paket med överliggande kamaxel och indirekt insprutning ger jämn och trygg dieselgång. Mekaniskt buller är reducerat.
Kohler Diesel-motor

RANGER Diesel drivs idag av en Kohler diesel motor på 1028 cc. Detta högpresterande paket med överliggande kamaxel och indirekt insprutning ger jämn och trygg dieselgång. Mekaniskt buller är reducerat.

Tålig motorkonstruktion

×
Tålig motorkonstruktion Kohlermotorn är en kompakt och kraftig konstruktion. Vevhus i gjutjärn för hållbarhet. Cylindertoppar i aluminium för viktreduktion. Full trycksmörjning ger överlägset skydd och livslängd för motorn.
Tålig motorkonstruktion

Kohlermotorn är en kompakt och kraftig konstruktion. Vevhus i gjutjärn för hållbarhet. Cylindertoppar i aluminium för viktreduktion. Full trycksmörjning ger överlägset skydd och livslängd för motorn.

110 ampere generator

×
110 ampere generator Nu kan du mata in dubbelt så mycket ström till dina elektriska tillbehör. 110 ampere räcker och blir över!
110 ampere generator

Nu kan du mata in dubbelt så mycket ström till dina elektriska tillbehör. 110 ampere räcker och blir över!

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. D.v.s när bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in. Maskinen blir därmed stabilare och mer lättmanövrerad, likväl mindre slitage på underlag och däck.
Äkta fyrhjulsdrift

Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. D.v.s när bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in. Maskinen blir därmed stabilare och mer lättmanövrerad, likväl mindre slitage på underlag och däck.

Last och släpvagnsvikt

×
Last och släpvagnsvikt RANGER Crew Diesel drar 907 kg och bär 454 kg. Tippflaket rymmer en pall.
Last och släpvagnsvikt

RANGER Crew Diesel drar 907 kg och bär 454 kg. Tippflaket rymmer en pall.

Förarkomfort

×
Förarkomfort RANGER Crew Diesel är designad med idealisk sitthöjd, gott om spelrum för benen och skönt säte. Med den tiltbara ratten kan du anpassa just för din körställning. 5 vuxna får plats i hytten.
Förarkomfort

RANGER Crew Diesel är designad med idealisk sitthöjd, gott om spelrum för benen och skönt säte. Med den tiltbara ratten kan du anpassa just för din körställning. 5 vuxna får plats i hytten.

Smidig och robust fjädring

×
Smidig och robust fjädring Framvagnen med dubbla A-armar ger 25,4 cm fjädringsväg och ett individuellt designat fjädringspaket i bakvagnen levererar också 25,4 cm skön fjädringsväg.
Smidig och robust fjädring

Framvagnen med dubbla A-armar ger 25,4 cm fjädringsväg och ett individuellt designat fjädringspaket i bakvagnen levererar också 25,4 cm skön fjädringsväg.

Hög markfrigång

×
Hög markfrigång RANGER Diesel Crew har 28,7 cm markfrigång. Den snäva vändradien är på endast 206 cm.
Hög markfrigång

RANGER Diesel Crew har hela 28,7 cm markfrigång. Den snäva vändradien är på endast 206 cm.

Enkelt underhåll

×
Enkelt underhåll Dieseltanken rymmer 37 L. För att kolla oljan öppnar du lastboxen och med frikostigt monterade och lättåtkomliga smörjnipplar håller du leder och lager i skick.
Enkelt underhåll

Dieseltanken rymmer 37 L. För att kolla oljan öppnar du lastboxen och med frikostigt monterade och lättåtkomliga smörjnipplar håller du leder och lager i skick.

Fördelarna med Pro-Fit

×
Fördelarna med Pro-Fit Pro-Fit är en ny industriledande standard för tillbehörshyttar. Det är ett modulsystem med mycket god kvalitet och passform. Det finns en rad olika hyttalternativ att välja mellan, från robusta dörrar till vindruta med bilglas. Rådfråga din återförsäljare!
Fördelarna med Pro-Fit

Pro-Fit är en ny industriledande standard för tillbehörshyttar. Det är ett modulsystem med mycket god kvalitet och passform. Det finns en rad olika hyttalternativ att välja mellan, från robusta dörrar till vindruta med bilglas. Rådfråga din återförsäljare!

Lock & Ride®-tillbehörssystem

×
Lock & Ride®-tillbehörssystem Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride® teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.
Lock & Ride®-tillbehörssystem

Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride® teknologin, utvecklat av Polaris,  tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.

Kohler Diesel-motor

×