rgr-crew-1000-bronze.jpg

MODELLALTERNATIV

  • RANGER CREW XP 1000 EPS

    Nara Bronze

    RANGER

    Traktor B 163.100:- exkl moms
    203.875:- inkl moms

  • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Världens kraftfullaste UTV ProStar 1000-twinmotorn är optimerad till 80 hk med överlägset vridmoment.
Världens kraftfullaste UTV

ProStar 1000-twinmotorn är optimerad till 80 hk med överlägset vridmoment.

Industriledande prestanda

×
Industriledande prestanda RANGER CREW XP 1000 EPS har en effektiv drivlina och stark motor. Den ger mest antal hästkrafter på bakhjulen av alla UTV:er.
Industriledande prestanda

RANGER CREW XP 1000 EPS har en effektiv drivlina och stark motor. Den ger mest antal hästkrafter på bakhjulen av alla UTV:er.

Pro-Lock allhjulsdrift

×
Pro-Lock allhjulsdrift Alla fyra hjulen aktiveras direkt när det krävs mer fäste. Systemet känner av när fyrhjulsdrift inte längre behövs och kopplar om till tvåhjulsdrift. TURF-läget aktiverar enhjulsdrift som ger snävare vändradie och mindre åverkan på känsligt underlag.
Pro-Lock allhjulsdrift

Alla fyra hjulen aktiveras direkt när det krävs mer fäste. Systemet känner av när fyrhjulsdrift inte längre behövs och kopplar om till tvåhjulsdrift. TURF-läget aktiverar enhjulsdrift som ger snävare vändradie och mindre åverkan på känsligt underlag.

Klassledande drag- och lastvikt

×
Klassledande drag- och lastvikt RANGER CREW XP 1000 EPS kan dra upp till 907 kg och har en max lastvikt på 454 kg.
Klassledande drag- och lastvikt

RANGER CREW XP 1000 EPS kan dra upp till 907 kg och har en max lastvikt på 454 kg.

Individuell framvagn med dubbla A-armar

×
Individuell framvagn med dubbla A-armar Individuell framvagnsupphängning med dubbla A-armar och en fjädringsväg på 25,4 cm.
Individuell framvagn med dubbla A-armar

Individuell framvagnsupphängning med dubbla A-armar och en fjädringsväg på hela 25,4 cm.

Komfort och ergonomi för alla

×
Komfort och ergonomi för alla RANGER CREW XP 1000 EPS är komfortabel för alla 6 som får plats i den. Den är ändamålsbyggd för att både förare och passagerar enkelt ska ta sig in och ut ur fordonet och skyddar från bland annat lera med halvdörrar installerade från fabrik.
Komfort och ergonomi för alla

RANGER CREW XP 1000 EPS är komfortabel för alla 6 som får plats i den. Den är ändamålsbyggd för att både förare och passagerar enkelt ska ta sig in och ut ur fordonet och skyddar från bland annat lera med halvdörrar installerade från fabrik.

Mjuk och skön fjädring

×
Mjuk och skön fjädring Framvagnen med dubbla A-armar ger en fjädringsväg på upp till 25,4 cm, lika mycket som den individuellt uppbyggda bakvagnen. Du kan enkelt justera fjäderförspänningen beroende på hur tung last du har.
Mjuk och skön fjädring

Framvagnen med dubbla A-armar ger en fjädringsväg på upp till 25,4 cm, lika mycket som den individuellt uppbyggda bakvagnen. Du kan enkelt justera fjäderförspänningen beroende på hur tung last du har.

28,7 cm markfrigång

×
28,7 cm markfrigång För att klara tuff terräng och tung last krävs inte bara bra fjädring. Hög markfrigång är också nödvändigt och på RANGER CREW XP 1000 EPS finns det hela 28,7 cm av den.
28,7 cm markfrigång

För att klara tuff terräng och tung last krävs inte bara bra fjädring. Hög markfrigång är också nödvändigt och på RANGER CREW XP 1000 EPS finns det hela 28,7 cm av den.

Premiumlack och exklusiva fälgar

×
Premiumlack och exklusiva fälgar RANGER CREW XP 1000 EPS levereras med snygg premiumlack direkt från fabriken. Finishen är reptåligare än standard plastkarosseri. Aluminiumfälgarna adderar både stil och prestanda.
Premiumlack och exklusiva fälgar

RANGER CREW XP 1000 EPS levereras med snygg premiumlack direkt från fabriken. Finishen är reptåligare än standard plastkarosseri. Aluminiumfälgarna adderar både stil och prestanda.

Enkelt underhåll

×
Enkelt underhåll Alla servicepunkter som oljefilter, oljesticka och dräneringspluggar är enkla att komma åt. Polaris Engineered PS-4 Extreme Duty och PS-4 kit för oljebyten är utvecklade för maximalt skydd. Du får rätt oljemängd och korrekt filter.
Enkelt underhåll

Alla servicepunkter som oljefilter, oljesticka och dräneringspluggar är enkla att komma åt. Polaris Engineered PS-4 Extreme Duty och PS-4 kit för oljebyten är utvecklade för maximalt skydd. Du får rätt oljemängd och korrekt filter.

Fördelarna med Pro-fit

×
Fördelarna med Pro-fit Pro-Fit är en ny industriledande standard för tillbehörshyttar. Det är ett modulsystem med mycket god kvalitet och passform. Det finns en rad olika hyttalternativ att välja mellan, från robusta dörrar till vindruta med bilglas. Rådfråga din återförsäljare!
Fördelarna med Pro-fit

Pro-Fit är en ny industriledande standard för tillbehörshyttar. Det är ett modulsystem med mycket god kvalitet och passform. Det finns en rad olika hyttalternativ att välja mellan, från robusta dörrar till vindruta med bilglas. Rådfråga din återförsäljare!

Innovativa förvaringsmöjligheter

×
Innovativa förvaringsmöjligheter Hela 119 liters förvaringsvolym finns inuti hytten. Alla förvaringsutrymmen är enkla att nå.
Innovativa förvaringsmöjligheter

Hela 119 liters förvaringsvolym finns inuti hytten. Alla förvaringsutrymmen är enkla att nå.

Standard elektronisk styrservo

×
Standard elektronisk styrservo Responsiv styrservo med Variable Assist för enklare hantering vid låga hastigheter och mer respons då hastigheten ökar.
Standard elektronisk styrservo

Responsiv styrservo med Variable Assist för enklare hantering vid låga hastigheter och mer respons då hastigheten ökar.

Världens kraftfullaste UTV

×