MODELLALTERNATIV

  • RANGER Diesel HD EPS

    Sage Green

    RANGER

    Traktor B 150.300:- exkl moms
    187.875:- inkl moms

  • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Kohler dieselmotor RANGER Diesel drivs av en Kohler diesel motor på 1028cc. Detta högpresterande paket med överliggande kamaxel och indirekt insprutning ger jämn och trygg dieselgång. Mekaniskt buller är reducerat.
Kohler dieselmotor

RANGER Diesel drivs idag av en Kohler diesel motor på 1028cc. Detta högpresterande paket med överliggande kamaxel och indirekt insprutning ger jämn och trygg dieselgång. Mekaniskt buller är reducerat.

Tålig motorkonstruktion

×
Tålig motorkonstruktion Kohlermotorn är en kompakt och kraftig konstruktion. Vevhus i gjutjärn för hållbarhet. Cylindertoppar i aluminium för viktreduktion. Full trycksmörjning ger överlägset skydd och livslängd för motorn.
Tålig motorkonstruktion

Kohlermotorn är en kompakt och kraftig konstruktion. Vevhus i gjutjärn för hållbarhet. Cylindertoppar i aluminium för viktreduktion. Full trycksmörjning ger överlägset skydd och livslängd för motorn.

110 ampere-generator

×
110 ampere-generator Dubbelt upp med matning av ström till dina elektriska tillbehör än tidigare. 110 ampere räcker och blir över!
110 ampere-generator

Dubbelt upp med matning av ström till dina elektriska tillbehör än tidigare. 110 ampere räcker och blir över!

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabilare och mer lättmanövrerad, gör mindre påverkan på både underlag och däck. Så fort bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in.
Äkta fyrhjulsdrift

Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabilare och mer lättmanövrerad, gör mindre påverkan på både underlag och däck. Så fort bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in.

Klassledande last- och släpvagnsvikt

×
Klassledande last- och släpvagnsvikt RANGER Diesel HD är en riktig arbetshäst. På tippflaket kan du lasta upp till 454 kg. Flaket, som rymmer en pall, manövreras enkelt med gasdämpare. Du kan även koppla på en vagn som kan ta en last på hela 907 kg.
Klassledande last- och släpvagnsvikt

RANGER Diesel HD är en riktig arbetshäst. På tippflaket kan du lasta upp till 454 kg. Flaket, som rymmer en pall, manövreras enkelt med gasdämpare. Du kan även koppla på en vagn som kan ta en last på hela 907 kg.

Förarkomfort

×
Förarkomfort RANGER Diesel HD har idealisk sitthöjd och stort utrymme för benen. Den är lätt att kliva i och ur. Ratten är tiltbar och det får plats med tre vuxna personer i hytten.
Förarkomfort

RANGER Diesel HD har idealisk sitthöjd och stort utrymme för benen. Den är lätt att kliva i och ur. Ratten är tiltbar och det får plats med tre vuxna personer i hytten.

Robust och smidig fjädring

×
Robust och smidig fjädring Främre upphängningen bygger på dubbla A-armar med 25,4 cm fjädringsväg. Bakre upphängningen är individuell och fjädrar också hela 25,4 cm. Ett chassie som är byggt för att bära och dra tungt, men ändå göra det med komfort.
Robust och smidig fjädring

Främre upphängningen bygger på dubbla A-armar med 25,4 cm fjädringsväg. Bakre upphängningen är individuell och fjädrar också hela 25,4 cm. Ett chassie som är byggt för att bära och dra tungt, men ändå göra det med komfort.

Hög markfrigång

×
Hög markfrigång Den höga markfrigången på hela 30,5 cm klarar tuff terräng, exempelvis när du är ute i skogen och kör ved. I samma miljö har du stor hjälp av RANGER Diesels snäva vändradie på 206 cm.
Hög markfrigång

Den höga markfrigången på hela 30,5 cm klarar tuff terräng, exempelvis när du är ute i skogen och kör ved. I samma miljö har du stor hjälp av RANGER Diesels snäva vändradie på 206 cm.

Stor dieseltank

×
Stor dieseltank Dieseltanken rymmer 37,9 l. För att kolla oljan öppnar du lastboxen och med frikostigt monterade och lätt- åtkomliga smörjnipplar håller du leder och lager i skick.
Stor dieseltank

Dieseltanken rymmer 37,9 l. För att kolla oljan öppnar du lastboxen och med frikostigt monterade och lättåtkomliga smörjnipplar håller du leder och lager i skick.

Fördelarna med Pro-Fit

×
Fördelarna med Pro-Fit Pro-Fit är en ny industriledande standard för tillbehörshyttar. Det är ett modulsystem med mycket god kvalitet och passform. Det finns en rad olika hyttalternativ att välja mellan, från robusta dörrar till vindruta med bilglas. Rådfråga din återförsäljare!
Fördelarna med Pro-Fit

Pro-Fit är en ny industriledande standard för tillbehörshyttar. Det är ett modulsystem med mycket god kvalitet och passform. Det finns en rad olika hyttalternativ att välja mellan, från robusta dörrar till vindruta med bilglas. Rådfråga din återförsäljare!

Förvaringslösningar

×
Förvaringslösningar RANGER Diesel har 37 liters slutet förvaringsutrymme under sätet samt handskfack i instrumentbrädan.
Förvaringslösningar

RANGER Diesel har 37 liters slutet förvaringsutrymme under sätet samt handskfack i instrumentbrädan.

Design med tanke

×
Design med tanke De snygga strålkastarna med 50W-lampor ger förbättrad ljusfördelning. Från hytten har du goda siktlinjer och sidonäten ger både attityd och säkerhet.
Design med tanke

De snygga strålkastarna med 50W-lampor ger förbättrad ljusfördelning. Från hytten har du goda siktlinjer och sidonäten ger både attityd och säkerhet.

Byggd för tillbehör

×
Byggd för tillbehör RANGER Diesel är byggd för att arbeta och den jobbar bäst med Polaris breda tillbehörsprogram. Alla tillbehör är anpassade för maskinen och enkla att montera.
Byggd för tillbehör

RANGER Diesel är byggd för att arbeta och den jobbar bäst med Polaris breda tillbehörsprogram. Alla tillbehör är anpassade för maskinen och enkla att montera.

Kohler dieselmotor

×