MODELLALTERNATIV

  • RANGER EV (Eldriven)

    Avalanche Grey

    RANGER EV

    Traktor A 135.900:- exkl moms
    169.875:- inkl moms

  • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Massor av elektriska fördelar RANGER EV är eldriven, den är tyst, avgasfri och passar perfekt som en inomhustraktor i stallet eller i ladu- gården. Den är också näst intill underhållsfri.
Massor av elektriska fördelar

RANGER EV är eldriven, den är tyst, avgasfri och passar perfekt som en inomhustraktor i stallet eller i ladugården. Den är också näst intill underhållsfri.

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. D.v.s när bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in. Maskinen blir därmed stabilare och mer lättmanövrerad, likväl mindre slitage på underlag och däck.
Äkta fyrhjulsdrift

Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. D.v.s när bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in. Maskinen blir därmed stabilare och mer lättmanövrerad, likväl mindre slitage på underlag och däck.

Stark 30 hk 48V AC elmotor

×
Stark 30 HK 48V AC elmotor Den tysta och rena driften står den 30 HK starka växelströmsmotorn för.
Stark 30 HK 48V AC elmotor

Den tysta och rena driften står den 30 HK starka växelströmsmotorn för.

Tippflak med Lock & Ride-lastsystem

×
Tippflak med Lock & Ride-lastsystem Tippflaket lastar 227 kg och du manövrerar det med hjälp av gasdämpare. Lock & Ride-lastsystemet ger ytterligare möjligheter för att utrusta RANGER EV med smarta och praktiska tillbehör.
Tippflak med Lock & Ride lastsystem

Tippflaket lastar 227 kg och du manövrerar det med hjälp av gasdämpare. Lock & Ride-lastsystemet ger ytterligare möjligheter för att utrusta RANGER EV med smarta och praktiska tillbehör.

Klassledande släpvagnsvikt

×
Klassledande släpvagnsvikt 680 kg dragkapacitet och standard 2” dragkrok.
Klassledande släpvagnsvikt

680 kg drag- kapacitet och standard 2” dragkrok.

Förarplatsens komfort

×
Förarplatsens komfort RANGER EV har idealisk sitthöjd och stort utrymme för benen. Den är lätt att kliva i och ur. Parkeringsbromsen är flyttad till utrymmet mellan förarsätet och passagerarsätet.
Förarplatsens komfort

RANGER EV har idealisk sitthöjd och stort utrymme för benen. Den är lätt att kliva i och ur. Parkeringsbromsen är flyttad till utrymmet mellan förarsätet och passagerarsätet.

Fjädring för komfort och framkomlighet

×
Fjädring för komfort och framkomlighet RANGER EV har en fjädringsväg på hela 22,9 cm fram och 22,9 cm bak.
Fjädring för komfort och framkomlighet

RANGER EV har en fjädringsväg på hela 22,9 cm fram och 22,9 cm bak.

Smidig

×
Smidig Hjulbasen på 183 cm, markfri- gången på 25,4 cm och en bredd på 147 cm ger en smidig maskin som är enkel att köra men som även går att transportera på en släpvagn.
Smidig

Hjulbasen på 183 cm, markfrigången på 25,4 cm och en bredd på 147 cm ger en smidig maskin som är enkel att köra men som även går att transportera på en släpvagn.

Design med tanke

×
Design med tanke De snygga strålkastarna med 50W lampor ger förbättrad ljusfördelning. Hytten och huvens utformning ger goda siktlinjer.
Design med tanke

De snygga strålkastarna med 50W lampor ger förbättrad ljusfördelning. Hytten och huvens utformning ger goda siktlinjer.

Fördelarna med Pro-Fit

×
Fördelarna med Pro-Fit Pro-Fit är en ny industriledande standard för tillbehörshyttar. Det är ett modulsystem med mycket god kvalitet och passform. Det finns en rad olika hyttalternativ att välja mellan, från robusta dörrar till vindruta med bilglas. Rådfråga din återförsäljare!
Fördelarna med Pro-Fit

Pro-Fit är en ny industriledande standard för tillbehörshyttar. Det är ett modulsystem med mycket god kvalitet och passform. Det finns en rad olika hyttalternativ att välja mellan, från robusta dörrar till vindruta med bilglas. Rådfråga din återförsäljare!

Byggd för tillbehör

×
Byggd för tillbehör RANGER EV är byggd för att arbeta och den jobbar bäst med Polaris breda tillbehörsprogram. Alla till- behör är anpassade för maskinen och enkla att montera.
Byggd för tillbehör

RANGER EV är byggd för att arbeta och den jobbar bäst med Polaris breda tillbehörsprogram. Alla tillbehör är anpassade för maskinen och enkla att montera.

Lock & Ride®-tillbehörssystem

×
Lock & Ride®-tillbehörssystem Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.
Lock & Ride®-tillbehörssystem

Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.

 

 

Massor av elektriska fördelar

×