ranger-xp-900-eps.jpg

MODELLALTERNATIV

 • RANGER XP 900 EPS

  Sage Green

  RANGER

  Traktor B 143.900:- exkl moms
  179.875:- inkl moms

 • RANGER XP 900 EPS

  Silver Pearl

  RANGER

  Traktor B 146.300:- exkl moms
  182.875:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

ProStar®-motor på 68 HK ProStar®-motorn i XP 900 EPS har utformats tillsammans med fordonet - vilket resulterar i en optimal balans mellan mjuk och tillförlitlig effekt. ProStar®-motorn har den ultimata kombinationen av hög effekt, utmärkt bränsleekonomi och enkelt underhåll.
ProStar®-motor på 68 HK

ProStar®-motorn i XP 900 EPS har utformats tillsammans med fordonet - vilket resulterar i en optimal balans mellan mjuk och tillförlitlig effekt. ProStar®-motorn har den ultimata kombinationen av hög effekt, utmärkt bränsleekonomi och enkelt underhåll.

Klassledande vridmoment

×
Klassledande vridmoment ProStar®-motorn på hela 68 hk har ett brett arbetsregister men ett klassledande vridmoment. Ändamålsbyggd för arbete.
Klassledande vridmoment

ProStar®-motorn på hela 68 hk har ett brett arbetsregister men ett klassledande vridmoment. Ändamålsbyggd för arbete.

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabilare och mer lättmanövrerad, gör mindre slitage på både underlag och däck. Så fort bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in.
Äkta fyrhjulsdrift

Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabilare och mer lättmanövrerad, gör mindre slitage på både underlag och däck. Så fort bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in.

Klassledande last- och släpvagnsvikt

×
Klassledande last- och släpvagnsvikt RANGER XP 900 EPS är sannerligen en riktig arbetshäst! På tippflaket kan du lasta upp till 454 kg. Flaket, som rymmer en pall, manövreras enkelt med gasdämpare. Du kan även koppla på en vagn som kan ta en last på hela 907 kg.
Klassledande last- och släpvagnsvikt

RANGER XP 900 EPS är sannerligen en riktig arbetshäst! På tippflaket kan du lasta upp till 454 kg. Flaket, som rymmer en pall, manövreras enkelt med gasdämpare. Du kan även koppla på en vagn som kan ta en last på hela 907 kg.

Komfortabel

×
Komfortabel RANGER XP 900 EPS är designad med idealisk sitthöjd, gott om spelrum för benen och skönt säte. Med den tiltbara ratten kan du anpassa just för din körställning. 3 vuxna får plats i hytten.
Komfortabel

RANGER XP 900 EPS är designad med idealisk sitthöjd, gott om spelrum för benen och skönt säte. Med den tiltbara ratten kan du anpassa just för din körställning. 3 vuxna får plats i hytten.

Elektronisk styrservo

×
Elektronisk styrservo Progressiv servostyrning gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.
Elektronisk styrservo

Progressiv servostyrning gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.

Robust men ändå smidig fjädring

×
Robust men ändå smidig fjädring Främre upphängningen bygger på dubbla A-armar med 25,4 cm fjädringsväg. Bakre upphängningen är individuell och fjädrar också hela 25,4 cm. Ett chassie som är byggt för att bära och dra tungt, men ändå göra det med komfort.
Robust men ändå smidig fjädring

Främre upphängningen bygger på dubbla A-armar med 25,4 cm fjädringsväg. Bakre upphängningen är individuell och fjädrar också hela 25,4 cm. Ett chassie som är byggt för att bära och dra tungt,  men ändå göra det med komfort.

Hög markfrigång

×
Hög markfrigång Den höga markfrigången på hela 30,5 cm klarar tuff terräng, exempelvis när du är ute i skogen och kör ved. I samma miljö har du stor hjälp av den snäva vändradie på 206 cm.
Hög markfrigång

Den höga markfrigången på hela 30,5 cm klarar tuff terräng, exempelvis när du är ute i skogen och kör ved. I samma miljö har du stor hjälp av den snäva vändradie på 206 cm.

Innovativa förvaringslösningar

×
Innovativa förvaringslösningar RANGER XP 900 har 37 liters sluten förvaring plus massor av plats i andra lättåtkomliga förvaringsutrymmen inne i hytten.
Innovativa förvaringslösningar

RANGER XP 900 har 37 liters sluten förvaring plus massor av plats i andra lättåtkomliga förvaringsutrymmen inne i hytten.

Designad för enkelt underhåll

×
Designad för enkelt underhåll RANGER är utformad för att göra underhållet snabbt och smidigt med servicepunkter för oljefilter, oljesticka och dräneringsplugg. PS-4 Extreme Duty och PS-4 Oil Change Kits är framtagna för att skydda din motor, alltid hålla rätt oljenivå och ha rätt filter när maskinen är i drift.
Designad för enkelt underhåll

RANGER är utformad för att göra underhållet snabbt och smidigt med servicepunkter för oljefilter, oljesticka och dräneringsplugg. PS-4 Extreme Duty och PS-4 Oil Change Kits är framtagna för att skydda din motor, alltid hålla rätt oljenivå och ha rätt filter när maskinen är i drift.

Lock & Ride®-tillbehörssystem

×
Lock & Ride®-tillbehörssystem Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.
Lock & Ride®-tillbehörssystem

Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.

ProStar®-motor på 68 HK

×