• RZR® S 900 EPS

 • Pris från 143.900:- EXKL MOMS (179 875:- INKL MOMS) Oregistrerad / Traktor B / Quadricycle
RZR S 900 EPS White lightning
 • RZR S 900 EPS

  White Lightning

  RZR

  Oregistrerad 143.900:- exkl moms
  179.875:- inkl moms

 • RZR S 900 EPS

  White Lightning

  RZR

  Traktor B 151.900:- exkl moms
  189.875:- inkl moms

 • RZR S 900 EPS

  White Lightning

  RZR

  Quadricycle 151.900:- exkl moms
  189.875:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

75 hk ProStar-motor Dubbla överliggande kamaxlar med fyra ventiler per cylinder. Elektronisk bränsleinsprutning.
75 hk ProStar-motor

Dubbla överliggande kamaxlar med fyra ventiler per cylinder. Elektronisk bränsleinsprutning.

Kraft tack vare hästkrafter kontra vikt

×
Kraft tack vare hästkrafter kontra vikt Det är ett imponerande förhållande mellan hästkrafter och vikt, vilket ger RZR S 900 EPS massor av effekt. Fordonets torrvikt är endast 546 kg. Antal hästkrafter i 875cc motorn är 75.
Kraft tack vare hästkrafter kontra vikt

Det är ett imponerande förhållande mellan hästkrafter och vikt, vilket ger RZR S 900 EPS massor av effekt. Fordonets torrvikt är endast 546 kg. Antal hästkrafter i 875cc motorn är 75.

Högteknologisk transmission

×
Högteknologisk transmission Med denna drivlina optimeras effekten dit det räknas. Till backen.
Högteknologisk transmission

Med denna drivlina optimeras effekten dit det räknas. Till backen.

Fjädring

×
Fjädring Med 31,1 cm fjädringsväg fram och 33,5 cm bak, samt justerbara Fox Podium-X-stötdämpare gör RZR S 900 EPS till ett fordon förberett för tuff körning.
Fjädring

Med 31,1 cm fjädringsväg fram och 33,5 cm bak, samt justerbara Fox Podium-X-stötdämpare gör RZR S 900 EPS till ett fordon förberett för tuff körning.

Hög markfrigång

×
Hög markfrigång Upp till 31,8 cm markfrigång är ett måste vid körning i tuff terräng.
Hög markfrigång

Upp till 31,8 mm markfrigång är ett måste vid körning i tuff terräng.

200,7 cm axelavstånd

×
200,7 cm axelavstånd RZR S 900 EPS har dubbla A-armar både fram och bak på chassiet med 200,7 cm långt axelavstånd. Detta ger en jämn, förutsägbar och komfortabel körning.
200,7 cm axelavstånd

RZR S 900 EPS har dubbla A-armar både fram och bak på chassiet med 200,7 cm långt axelavstånd. Detta ger en jämn, förutsägbar och komfortabel körning.

GBC 27" Dirt Commander däck

×
GBC 27" Dirt Commander däck Styva däckssidor ger bättre känsla i svängarna, förutom det goda greppet som Dirt Commander däcken ger.
GBC 27" Dirt Commander däck

Styva däckssidor ger bättre känsla i svängarna, förutom det goda greppet som Dirt Commander däcken ger.

Spårvidd

×
Spårvidd RZR S 900 EPS svarar bättre i svängarna, mycket tack vare en bredare spårvidd baktill.
Spårvidd

RZR S 900 EPS svarar bättre i svängarna, mycket tack vare en bredare spårvidd baktill.

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift. Polaris unika On-Demand system reagerar blixtsnabbt om bakhjulen börjar att slira. Då kopplas automatiskt framhjulen in och ger drivning på alla fyra hjulen. När framhjulen roterar snabbare än bakhjulen exempelvis i en sväng, tillåter systemet att ytterhjulen roterar snabbare än innerhjulen. Maskinen blir därför stabilare och enklare att manövrera. Det ger också mindre slitage på däck och underlag.
Äkta fyrhjulsdrift

Polaris unika On-Demand system reagerar blixtsnabbt om bakhjulen börjar att slira. Då kopplas automatiskt framhjulen in och ger drivning på alla fyra hjulen. När framhjulen roterar snabbare än bakhjulen exempelvis i en sväng, tillåter systemet att ytterhjulen roterar snabbare än innerhjulen. Maskinen blir därför stabilare och enklare att manövrera. Det ger också mindre slitage på däck och underlag.

Bättre styrning

×
Bättre styrning Mindre svängradie. Svängradien för RZR S 900 EPS ligger på 4,85 m.
Bättre styrning

Mindre svängradie. Svängradien för RZR S 900 EPS ligger på 4,85 m.

Elektronisk styrservo

×
Elektronisk styrservo Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.
Elektronisk styrservo

Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.

Cockpit i centrum

×
Cockpit i centrum Varje RZR är ändamålsenligt utvecklad för att förare och passagerare ska få den absolut bästa upplevelsen. Den patenterade designen som sätter en lågt placerad motor bakom sätena ger en låg tyngdpunkt med otrolig stabilitet. Alla fyra hjulen får dessutom bästa möjliga kontakt med marken.
Cockpit i centrum

Varje RZR är ändamålsenligt utvecklad för att förare och passagerare ska få den absolut bästa upplevelsen. Den patenterade designen som sätter en lågt placerad motor bakom sätena ger en låg tyngdpunkt med otrolig stabilitet. Alla fyra hjulen får dessutom bästa möjliga kontakt med marken.

Optimerad förarposition

×
Optimerad förarposition Sätet i RZR S 900 EPS är justerbart och är vinklad för bättre förarupplevelse. Föraren kommer närmare ratten och armbågarna hamnar närmare kroppen. En vilosam och naturligt position.
Optimerad förarposition

Sätet i RZR S 900 EPS är justerbart och är vinklad för bättre förarupplevelse. Föraren kommer närmare ratten och armbågarna hamnar närmare kroppen. En vilosam och naturligt position.

Skön och praktisk interiör

×
Skön och praktisk interiör Förutom att hytten är enkel att stiga i och ur så är den även mycket praktisk. De bolstrade sätena har Dryseat teknologi och håller dig torr och varm hela dagen. Dörrarna är fabriksinstallerade och med Polaris breda tillbehörsprogram hittar du allt du behöver för att personifiera din RZR.
Skön och praktisk interiör

Förutom att hytten är enkel att stiga i och ur så är den även mycket praktisk. De bolstrade sätena har Dryseat teknologi och håller dig torr och varm hela dagen. Dörrarna är fabriksinstallerade och med Polaris breda tillbehörsprogram hittar du allt du behöver för att personifiera din RZR.

Golvdränering

×
Golvdränering Maskinen är enkel att rengöra efter en lerig dag i skogen tack vare golvdränering.
Golvdränering

Maskinen är enkel att rengöra efter en lerig dag i skogen tack vare golvdränering.

Polaris-tillbehör

×
Polaris-tillbehör Polarisdesignade tillbehör passar som handen i hansken på din RZR. De är utvecklade med högsta kvalitet när det gäller design, integrering och funktion. Till exempel så är RZR klar för att skruva på exempelvis extraljus eller ljudanläggning. Fästpunkter och kabelkanaler finns redan på plats.
Polaris-tillbehör

Polarisdesignade tillbehör passar som handen i hansken på din RZR. De är utvecklade med högsta kvalitet när det gäller design, integrering och funktion. Till exempel så är RZR klar för att skruva på exempelvis extraljus eller ljudanläggning. Fästpunkter och kabelkanaler finns redan på plats.

Personifiera din RZR

×
Personifiera din RZR Det finns näst intill oändliga möjligheter att anpassa din RZR. Polaris fokuserar på nyskapande kvalitetsprodukter som är enkla att montera och fyller sin funktion. Det finns alltid tillbehör som fyller just dina behov. Prata med din lokala Polaris återförsäljare så får du veta mer.
Personifiera din RZR

Det finns näst intill oändliga möjligheter att anpassa din RZR. Polaris fokuserar på nyskapande kvalitetsprodukter som är enkla att montera och fyller sin funktion. Det finns alltid tillbehör som fyller just dina behov. Prata med din lokala Polaris återförsäljare så får du veta mer.

75 hk ProStar-motor

×