• RZR XP® 1000 EPS

 • Pris från 151.900:- EXKL MOMS (189.875:- INKL MOMS) Registreringsalternativ Oregistrerad / Traktor B / Quadricycle
rzr-xp-1000-eps.jpg

MODELLALTERNATIV

 • RZR XP 1000 EPS

  Matte Titanium

  RZR

  Oregistrerad 151.900:- exkl moms
  189.875:- inkl moms

 • RZR XP 1000 EPS

  Matte Titanium

  RZR

  Traktor B 159.900:- exkl moms
  199.875:- inkl moms

 • RZR XP 1000 EPS

  Matte Titanium

  RZR

  Quadricycle 159.900:- exkl moms
  199.875:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

ProStar®-motor 110 HK Polaris ProStar®-motorer är byggda med dubbla överliggande kamaxlar, elektronisk bränsleinsprutning och fyra ventiler per cylinder. Klassledande prestanda.
ProStar® motor 110 HK

Polaris ProStar®-motorer är byggda med dubbla överliggande kamaxlar, elektronisk bränsleinsprutning och fyra ventiler per cylinder. Klassledande prestanda.

Hästkrafter och vridmoment

×
Hästkrafter och vridmoment Användande av lambda-sensor och katalysator i kombination med höjd kompression och ny mappning ger resultat i form av högre effekt och renare avgaser. ProStar®-motorn ger nu 110 Hk i ostrypt utförande.
Hästkrafter och vridmoment

Användande av lambda-sensor och katalysator i kombination med höjd kompression och ny mappning ger resultat i form av högre effekt och renare avgaser. ProStar®-motorn ger nu 110 Hk i ostrypt utförande.

Ny variatorkåpa

×
Ny variatorkåpa Ny design på variatorkåpa och luftcirkulationssystem för kylning av variatorsystemet har gett dubbelt så högt luftflöde och sänker temper-aturen på drivremmen med upp till 30 grader.
Ny variatorkåpa

Ny design på variatorkåpa och luftcirkulationssystem för kylning av variatorsystemet har gett dubbelt så högt luftflöde och sänker temperaturen på drivremmen med upp till 30 grader.

Avancerad fjädring

×
Avancerad fjädring Marknadens mest avancerade fjädring med en fjädringsväg på hela 40,6 cm fram och 45,7 cm bak.
Avancerad fjädring

Marknadens mest avancerade fjädring med en fjädringsväg på hela 40,6 cm fram och 45,7 cm bak.

EXKLUSIVA WALKER EVANS STÖTDÄMPARE

×
EXKLUSIVA WALKER EVANS STÖTDÄMPARE Högpresterande stötdämpare med 16-klicks kompressionsjustering. Stötdämparens unika design med konisk nålventil ger en följsam rörelse genom hela slaglängden och när den närmar sig nedre ändläget så reduceras oljeflödet för att minska risken för genomslag.
EXKLUSIVA WALKER EVANS STÖTDÄMPARE

Högpresterande stötdämpare med 16-klicks kompressionsjustering. Stötdämparens unika design med konisk nålventil ger en följsam rörelse genom hela slaglängden och när den närmar sig nedre ändläget så reduceras oljeflödet för att minska risken för genomslag.

INDIVIDUELL FRAMVAGN MED DUBBLA A-ARMAR

×
INDIVIDUELL FRAMVAGN MED DUBBLA A-ARMAR Individuell framvagnsupphängning med dubbla A-armar och en fjädringsväg på hela 40,6 cm. Enkel justering av fjäderförspänning och stötdämparens kompressionsdämpning.
INDIVIDUELL FRAMVAGN MED DUBBLA A-ARMAR

Individuell framvagnsupphängning med dubbla A-armar och en fjädringsväg på hela 40,6 cm. Enkel justering av fjäderförspänning och stötdämparens kompressionsdämpning.

BRANSCHLEDANDE MARKFRIGÅNG

×
BRANSCHLEDANDE MARKFRIGÅNG RZR XP 1000 har en markfrigång på 34,3 cm och en hjulbas på 228,6 cm. I kombination med fjädringspaketen i fram- och bakvagnen ger det en perfekt känsla av kontroll och komfort för dig som förare.
BRANSCHLEDANDE MARKFRIGÅNG

RZR XP 1000 har en markfrigång på 34,3 cm och en hjulbas på 228,6 cm. I kombination med fjädringspaketen i fram- och bakvagnen ger det en perfekt känsla av kontroll och komfort för dig som förare.

Fyrhjulsdrift med hög prestanda och TURF

×
Fyrhjulsdrift med hög prestanda och TURF Fyrhjulsdrift med hög prestanda - High Performance Close Ratio AWD. Fyrhjulsdriften kräver mindre rotationsskillnad mellan fram och bakhjul innan framhjulen kopplar in.
Fyrhjulsdrift med hög prestanda och TURF

Fyrhjulsdrift med hög prestanda - High Performance Close Ratio AWD. Fyrhjulsdriften kräver mindre rotationsskillnad mellan fram och bakhjul innan framhjulen kopplar in. Bakhjulen hinner slira mindre innan drift på framhjulen aktiveras.

Turf är bakhjulsdrift med differential - enhjulsdrift. Ger snävare svängradie och skyddar känsligt underlag, tex gräsmatta.

Prestandaoptimerad fjädringsgeometri

×
Prestandaoptimerad fjädringsgeometri Systemet introducerades 2011 med en ny geometri som höjer markfri- gången och förlänger fjädrings- vägen. Det är bara att titta på videon så ser du hur bra fjädringen fungerar i riktigt tuff terräng.
Prestandaoptimerad fjädringsgeometri

Systemet introducerades 2011 med en ny geometri som höjer markfrigången och förlänger fjädringsvägen. Det är bara att titta på videon så ser du hur bra fjädringen fungerar i riktigt tuff terräng. Walker Evans stötdämpare är monterade och ger en fjädringsväg på hela 45,7 cm!

Elektronisk styrservo

×
Elektronisk styrservo Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.
Elektronisk styrservo

Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.

Dörrar är standard

×
Dörrar är standard Dörrar levereras som standard. De är bolstrade på insidan och ger bra skydd utan att inkräkta på utrymmet i cockpit.
Dörrar är standard

Dörrar levereras som standard. De är bolstrade på insidan och ger bra skydd utan att inkräkta på utrymmet i cockpit.

Justerbara och komfortabla säten

×
Justerbara och komfortabla säten Bästa sätet på marknaden. Både passageraren och föraren sitter säkert och bekvämt i dessa säten som är justerbara. Sätets överdrag är självklart vattentätt.
Justerbara och komfortabla säten

Bästa sätet på marknaden. Både passageraren och föraren sitter säkert och bekvämt i dessa säten som är justerbara. Sätets överdrag är självklart vattentätt.

Cockpit med allt du kan förvänta

×
Cockpit med allt du kan förvänta Väl på plats i cockpit på RZR 1000 så har du god översikt över alla indikatorer och reglagen väl åtkomliga. Ratten är tiltbar och passagerarhandtaget justerbart i längsled.
Cockpit med allt du kan förvänta

Väl på plats i cockpit på RZR XP 1000 EPS så har du god översikt över alla indikatorer och reglagen väl åtkomliga. Ratten är tiltbar och passagerarhandtaget justerbart i längsled.

ProStar®-motor 110 HK

×