• RZR XP® 4 1000 EPS

  • Pris från 207.900:- EXKL MOMS (259.875:- INKL MOMS) Registreringsalternativ Traktor B

MODELLALTERNATIV

  • RZR XP 4 1000 EPS

    Matte Titanium

    RZR

    Traktor B 207.900:- exkl moms
    259.875:- inkl moms

ProStar®-motor 110 HK Polaris ProStar®-motorer är byggda med dubbla överliggande kamaxlar, elektronisk bränsleinsprutning och fyra ventiler per cylinder. Klassledande prestanda.
ProStar®-motor 110 HK Polaris

ProStar®-motorer är byggda med dubbla överliggande kamaxlar, elektronisk bränsleinsprutning och fyra ventiler per cylinder. Klassledande prestanda.

Variatorkåpa för hög kylning

×
Variatorkåpa för hög kylning Designen på variatorkåpan och luftcirkulationssystemet ger ett högt luftflöde och sänker temperaturen på drivremmen med upp till 30 grader.
Variatorkåpa för hög kylning

Designen på variatorkåpan och luftcirkulationssystemet ger ett högt luftflöde och sänker temperaturen på drivremmen med upp till 30 grader.

Exklusiva Walker Evans-stötdämpare

×
Exklusiva Walker Evans-stötdämpare Högpresterande stötdämpare med 16-klicks kompressionsjustering. Stötdämparens unika design med konisk nålventil ger en följsam rörelse genom hela slaglängden och när den närmar sig nedre ändläget så reduceras oljeflödet för att minska risken för genomslag.
Exklusiva Walker Evans-stötdämpare

Högpresterande stötdämpare med 16-klicks kompressionsjustering. Stötdämparens unika design med konisk nålventil ger en följsam rörelse genom hela slaglängden och när den närmar sig nedre ändläget så reduceras oljeflödet för att minska risken för genomslag.

Branschledande markfrigång

×
Branschledande markfrigång RZR XP 4 1000 är byggd på ett chassi med 297 cm hjulbas och har en markfrigång på 34,3 cm. I kombination med fjädringspaketen i fram- och bakvagnen ger det en perfekt känsla av kontroll och komfort för dig som förare.
Branschledande markfrigång

RZR XP 4 1000 är byggd på ett chassi med 297 cm hjulbas och har en markfrigång på 34,3 cm. I kombination med fjädringspaketen i fram- och bakvagnen ger det en perfekt känsla av kontroll och komfort för dig som förare.

Fyrhjulsdrift med hög prestanda och TURF

×
Fyrhjulsdrift med hög prestanda och TURF Fyrhjulsdrift med hög prestanda - High Performance Close Ratio AWD. Fyrhjulsdriften kräver mindre rotationsskillnad mellan fram och bakhjul innan framhjulen kopplar in. Bakhjulen hinner slira mindre innan drift på framhjulen aktiveras. Turf är bakhjulsdrift med differential - enhjulsdrift. Ger snävare svängradie och skyddar känsligt underlag, tex gräsmatta.
Fyrhjulsdrift med hög prestanda och TURF

Fyrhjulsdrift med hög prestanda - High Performance Close Ratio AWD. Fyrhjulsdriften kräver mindre rotationsskillnad mellan fram och bakhjul innan framhjulen kopplar in. Bakhjulen hinner slira mindre innan drift på framhjulen aktiveras. Turf är bakhjulsdrift med differential - enhjulsdrift. Ger snävare svängradie och skyddar känsligt underlag, tex gräsmatta.

Elektronisk styrservo

×
Elektronisk styrservo Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.
Elektronisk styrservo

Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.

Komfortabel cockpit

×
Komfortabel cockpit Hytten har plats för fyra och levereras med fabriksinstallerade kvartsdörrar och upp till 25 cm tiltbar ratt. Hytten är enkel att stiga i och ur. I mitten finns ett förvaringsutrymme med telefonhållare. Handskfacket omdesignat med bland annat snabblås. Fotstöd finns på alla platser och förarsätet är justerbart. LED belysningen i hytten ger en exklusiv känsla av design. Dränering i golvet gör fordonet enkelt att rengöra efter en lerig körning.
Komfortabel cockpit

Hytten har plats för fyra och levereras med fabriksinstallerade kvartsdörrar och upp till 25 cm tiltbar ratt. Hytten är enkel att stiga i och ur. I mitten finns ett förvaringsutrymme med telefonhållare. Handskfacket omdesignat med bland annat snabblås. Fotstöd finns på alla platser och förarsätet är justerbart. LED belysningen i hytten ger en exklusiv känsla av design. Dränering i golvet gör fordonet enkelt att rengöra efter en lerig körning.

Optimerad förarposition

×
Optimerad förarposition Sätet i RZR XP 4 1000 EPS är justerbart och är vinklad för bättre förarupplevelse. Föraren kommer närmare ratten och armbågarna hamnar närmare kroppen. En vilosam och naturligt position.
Optimerad förarposition

Sätet i RZR XP 4 1000 är justerbart och är vinklad för bättre förarupplevelse. Föraren kommer närmare ratten och armbågarna hamnar närmare kroppen. En vilosam och naturligt position.

Golvdränering

×
Golvdränering Maskinen är enkel att rengöra efter en lerig dag i skogen tack vare golvdränering.
Golvdränering

Maskinen är enkel att rengöra efter en lerig dag i skogen tack vare golvdränering.

Passagerarvänlig

×
Passagerarvänlig I den bakre raden av passagerarsäten finns en rad detaljer till komfort och säkerhet för passagerarna. Skålade och bolstrade säten, fotstöd och gott om knäutrymme. Justerbara säkerhetsbälten och handtag. Självklart finns där två dryckeshållare och 12-voltsuttag.
Passagerarvänlig

I den bakre raden av passagerarsäten finns en rad detaljer till komfort och säkerhet för passagerarna. Skålade och bolstrade säten, fotstöd och gott om knäutrymme. Justerbara säkerhetsbälten och handtag. Självklart finns där två dryckeshållare och 12-voltsuttag.

ProStar®-motor 110 HK Polaris

×