• RZR XP® Turbo EPS

 • Pris från 207.920:- EXKL MOMS (259.920:- INKL MOMS) Registreringsalternativ Oregistrerad / Traktor B / Quadricycle
rzr-xp-turbo-eps.jpg

MODELLALTERNATIV

 • RZR XP Turbo EPS

  Matte Titanium

  RZR

  Oregistrerad 207.920:- exkl moms
  259.900:- inkl moms

 • RZR XP Turbo EPS

  Matte Titanium

  RZR

  Traktor B 211.920:- exkl moms
  264.900:- inkl moms

 • RZR XP Turbo EPS

  Matte Titanium

  RZR

  Quadricycle 215.920:- exkl moms
  269.900:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

NYHET! 168 HK ProStar H.O-turbomotor Den nya turbomotorn från Polaris tar prestanda och kraft till nya dimensioner. ProStar Turbo H.O är tillförlitlig och levererar oslagbar effekt och vridmoment. I motorn finns smidda kolvar, 270 graders offset på vevaxeln, vevstakar med hög hållfasthet och natriumfyllda avgasventiler. För att styra den massiva kraften har motorsystemet uppdateras med förbättrad knacksensor och laddtrycksstyrning samt högflödes bränsleinjektorer och nya kamaxlar. Alla system gör det möjligt för motorn att leverera maximal effekt under alla förhållanden.
NYHET! 168 HK ProStar H.O turbomotor

Den nya turbomotorn från Polaris tar prestanda och kraft till nya dimensioner. ProStar Turbo H.O är tillförlitlig och levererar oslagbar effekt och vridmoment. I motorn finns smidda kolvar, 270 graders offset på vevaxeln, vevstakar med hög hållfasthet och natriumfyllda avgasventiler. För att styra den massiva kraften har motorsystemet uppdateras med förbättrad knacksensor och laddtrycksstyrning samt högflödes bränsleinjektorer och nya kamaxlar. Alla system gör det möjligt för motorn att leverera maximal effekt under alla förhållanden.

Massivt vridmoment för Off-Road

×
Massivt vridmoment för Off-Road Från 5.000 till 8.000 varv levereras otroliga 95% av vridmomentet. Maximalt vridmoment är hela 155 Nm. Tillsammans med det breda effektregistret finns här en motorkaraktär som fungerar för alla förhållanden.
Massivt vridmoment för Off-Road

Från 5.000 till 8.000 varv levereras otroliga 95% av vridmomentet. Maximalt vridmoment är hela 155 Nm. Tillsammans med det breda effektregistret finns här en motorkaraktär som fungerar för alla förhållanden.

Drivlina

×
Drivlina Den effektiva drivlina har en högpresterande Polaris Variable Transmission (PVT) med en helt ny och starkare drivrem. De bakre drivaxlarna är förstärkta. High Performance fyrhjulsdrift reglerar fästet till alla fyra hjulen. Hela paketet är hållbart och effektivt.
Drivlina

Den effektiva drivlina har en högpresterande Polaris Variable Transmission (PVT) med en helt ny och starkare drivrem. De bakre drivaxlarna är förstärkta. High Performance fyrhjulsdrift reglerar fästet till alla fyra hjulen. Hela paketet är hållbart och effektivt.

Nytt kylsystem

×
Nytt kylsystem Ett helt nytt uppgraderat kylsystem för pålitlig prestanda även i extrema förhållanden och temperaturer. 20% större radiator för mer kyleffekt och en grill som är 40% större för att öka luftflödet. Den borstlösa kylarfläkten drar 25% mer luft genom systemet vid behov. Större dubbelsidiga luftintag tillsammans med en förbättrad transmissionskåpa håller variatorremmen 30 grader svalare än tidigare.
Nytt kylsystem

Ett helt nytt uppgraderat kylsystem för pålitlig prestanda även i extrema förhållanden och temperaturer. 20% större radiator för mer kyleffekt och en grill som är 40% större för att öka luftflödet. Den borstlösa kylarfläkten drar 25% mer luft genom systemet vid behov. Större dubbelsidiga luftintag tillsammans med en förbättrad transmissionskåpa håller variatorremmen 30 grader svalare än tidigare.

FOX Podium internal bypass-stötdämpare

×
FOX Podium internal bypass-stötdämpare Det sitter Fox Internal Bypass-stötdämpare med 5 progressiva zoner för att dämpa små som stora stötar. Kombinerat med en 3 zoners retur så får du ett fjädringspaket som ger mjuk körning i alla hastigheter.
AVANCERAD FJÄDRING

Det sitter Fox Internal Bypass-stötdämpare med 5 progressiva zoner för att dämpa små som stora stötar. Kombinerat med en 3 zoners retur så får du ett fjädringspaket som ger mjuk körning i alla hastigheter.

Exakt fjädring

×
Exakt fjädring Stötdämparna kan justeras med 24 lägen. Den progressiva övre fjädern absorberar små stötar samtidigt som huvudfjädern bibehåller markfrigången och absorberar större stötar. Bakvagnsupphängningen består av 3 länkarmar. Fjädringsväg fram är 40,6 och bak hela 45,7 cm.
FOX INTERNAL BYPASS STÖTDÄMPARE

Stötdämparna kan justeras med 24 lägen. Den progressiva övre fjädern absorberar små stötar samtidigt som huvudfjädern bibehåller markfrigången och absorberar större stötar. Bakvagnsupphängningen består av 3 länkarmar. Fjädringsväg fram är 40,6 och bak hela 45,7 cm.

Perfekt balans med krängningshämmare

×
Perfekt balans med krängningshämmare Tillsammans med fjädringspaketet och stötdämparna jobbar en främre och bakre krängningshämmare för bättre fordonskontroll och komfort.
Perfekt balans med krängningshämmare

Tillsammans med fjädringspaketet och stötdämparna jobbar en främre och bakre krängningshämmare för bättre fordonskontroll och komfort.

Bromsar

×
Bromsar 24,8 cm ventilerade bromsskivor. Trippelkolvsok fram och dubbla bromsok bak. Effektiva bromsar med mycket bra känsla.
Bromsar

24,8 cm ventilerade bromsskivor. Trippelkolvsok fram och dubbla bromsok bak. Effektiva bromsar med mycket bra känsla.

Ny styrväxel

×
Ny styrväxel Styrväxel på 1,5 varv tillsammans med elektronisk servostyrning och du verkligen känner hela fordonet i händerna. Otroligt lyhört med bra känsla!
Ny styrväxel

Styrväxel på 1,5 varv tillsammans med elektronisk servostyrning och du verkligen känner hela fordonet i händerna. Otroligt lyhört med bra känsla!

Fyrhjulsdrift med hög prestanda - High Performance Close Ratio AWD

×
Fyrhjulsdrift med hög prestanda - High Performance Close Ratio AWD Fyrhjulsdriften kräver mindre rotationsskillnad mellan fram och bakhjul innan framhjulen kopplar in. Bakhjulen hinner slira mindre innan drift på framhjulen aktiveras.
Fyrhjulsdrift med hög prestanda - High Performance Close Ratio AWD

Fyrhjulsdriften kräver mindre rotationsskillnad mellan fram och bakhjul innan framhjulen kopplar in. Bakhjulen hinner slira mindre innan drift på framhjulen aktiveras.

Optimerad förarposition

×
Optimerad förarposition Sätet i RZR XP Turbo EPS är justerbart och är vinklad för bättre förarupplevelse. Föraren kommer närmare ratten och armbågarna hamnar närmare kroppen. En vilosam och naturligt position.
Optimerad förarposition

Sätet i RZR XP Turbo EPS är justerbart och är vinklad för bättre förarupplevelse. Föraren kommer närmare ratten och armbågarna hamnar närmare kroppen. En vilosam och naturligt position.

Bekväm och praktisk interiör

×
Bekväm och praktisk interiör Ny digital instrumentering med god översikt. Nytt tändningslås med fyra positioner, bland annat ett tillbehörsläge som använder batteriet för att lyssna på stereon eller belysa samlingsplatsen ute i skogen. Tiltbar ratt och mittförvaringslåda med telefonhållare. Allt inom räckhåll, inklusive handskfacket med snabblås. Dryseat teknik håller säten torra. Hela cockpit är enkel att rengöra tack vare dräneringspluggar i golvet.
Bekväm och praktisk interiör

Ny digital instrumentering med god översikt. Nytt tändningslås med fyra positioner, bland annat ett tillbehörsläge som använder batteriet för att lyssna på stereon eller belysa samlingsplatsen ute i skogen. Tiltbar ratt och mittförvaringslåda med telefonhållare. Allt inom räckhåll, inklusive handskfacket med snabblås. Dryseat teknik håller säten torra. Hela cockpit är enkel att rengöra tack vare dräneringspluggar i golvet.

NYHET! 168 HK ProStar H.O-turbomotor

×