MODELLALTERNATIV

 • SCRAMBLER XP 1000 EPS

  Titanium Matte

  Scrambler xp 1000 eps

  Terräng 107.900:- exkl moms
  134.875:- inkl moms

 • SCRAMBLER XP 1000 EPS

  Titanium Matte

  Scrambler xp 1000 eps

  Traktor B 111.900:- exkl moms
  139.875:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

En tävlingsmaskin Med Scrambler har man tävlat både efter led och i öknen. Team UXC Racing:s framgångar med Scrambler inkluderar genomförandet av Baja 1000 och många GNCC pallplatser, vilket visar maskinens verkliga kraft och hållbarhet.
En tävlingsmaskin

Med Scrambler har man tävlat både efter led och i öknen. Team UXC Racing:s framgångar med Scrambler inkluderar genomförandet av Baja 1000 och många GNCC pallplatser, vilket visar maskinens verkliga kraft och hållbarhet.

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. D.v.s när bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in. Maskinen blir därmed stabilare och mer lättmanövrerad, samt att det blir mindre slitage på underlag och däck.
Äkta fyrhjulsdrift

Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. D.v.s när bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in. Maskinen blir därmed stabilare och mer lättmanövrerad, samt att det blir mindre slitage på underlag och däck.

Ett kraftpaket på 89hk

×
Ett kraftpaket på 89hk Motorn är baserad på pålitliga och populära 850 twin, men med utökat kubikantal. Elektronisk bränslein- sprutning, 270 graders offset på vevaxeln och dubbla balansaxlar. En effektiv och vibrationsfri motor som låter all kraft gå till hjulen.
Ett kraftpaket på 89hk

Motorn är baserad på pålitliga och populära 850 twin, men med utökat kubikantal. Elektronisk bränslein- sprutning, 270 graders offset på vevaxeln och dubbla balansaxlar. En effektiv och vibrationsfri motor som låter all kraft gå till hjulen.

Lastrackar

×
Lastrackar Två praktiska lastrackar där du lasta max 11,3 kg fram och 22,7 kg bak.
Lastrackar

Två praktiska lastrackar där du lasta max 11,3 kg fram och 22,7 kg bak.

Fox Podium X-stötdämpare och individuell bakvagnsupphängning

×
Fox Podium 2.0-stötdämpare och individuell bakvagnsupphängning Polaris var först med individuell bakvagnsupphängning, en konstruktion som satte en ny nivå och är lika populär idag. Fox Podium 2.0-stötdämpare, med en fjädringsväg på 26 cm. Framvagnen med dubbla A-armar är också individuell med en fjädringsväg på hela 22,9 cm.
Fox Podium X-stötdämpare och individuell bakvagnsupphängning

Polaris var först med individuell bakvagnsupphängning, en konstruktion som satte en ny nivå och är lika populär idag. Fox Podium 2.0-stötdämpare, med en fjädringsväg på 26 cm. Framvagnen med dubbla A-armar är också individuell med en fjädringsväg på hela 22,9 cm.

Race-trimmad bakfjädring

×
Race-trimmad bakfjädring Scrambler XP 1000 EPS är utrustad med Polaris race-trimmade individuella bakfjädring (IRS), vilket gör körningen mjukare, och då extra tydligt vid acceleration. Fjädringsvägen är 26 cm.
Race-trimmad bakfjädring

Scrambler XP 1000 EPS är utrustad med Polaris race-trimmade individuella bakfjädring (IRS), vilket gör körningen mjukare, och då extra tydligt vid acceleration. Fjädringsvägen är 26 cm.

Elektronisk styrservo

×
Elektronisk styrservo Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.
Elektronisk styrservo

Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.

Dubbla avgasrör

×
Dubbla avgasrör Mycket av prestandan sitter i avgassystemet med dubbla rör. Allt av det härliga ljudet också, för den delen.
Dubbla avgasrör

Mycket av prestandan sitter i avgassystemet med dubbla rör. Allt av det härliga ljudet också, för den delen.

Ergonomi och kontroll

×
Ergonomi och kontroll Scrambler är en riktig utmaning att köra. En rolig utmaning. Den optimala körupplevelsen kommer från en smal maskin där du enkelt kan ge knätryck då det behövs. Breda fotsteg är alltid bra.
Ergonomi och kontroll

Scrambler är en riktig utmaning att köra. En rolig utmaning. Den optimala körupplevelsen kommer från en smal maskin där du enkelt kan ge knätryck då det behövs. Breda fotsteg är alltid bra.

Högprestanda däck

×
Högprestanda däck Utvecklad för riktig off-roadkörning. 26" CST-e däck maximerar fästet i lerig terräng.
Högprestanda däck

Utvecklad för riktig off-roadkörning. 26" CST-e däck maximerar fästet i lerig terräng.

Inte bara körglädje, utan även arbetskraft

×
Inte bara körglädje, utan även arbetskraft Scrambler har hög och låg växel. Hög behöver vi inte förklara närmare, men lågväxeln är perfekt då du behöver dra eller ploga. Max släpvagnsvikt är hela 680 kg.
Inte bara körglädje, utan även arbetskraft

Scrambler har hög och låg växel. Hög behöver vi inte förklara närmare, men lågväxeln är perfekt då du behöver dra eller ploga. Max släpvagnsvikt är hela 680 kg.

Hög markfrigång

×
Hög markfrigång 29,2 cm markfrigång är ett generöst mått som behövs i tuff terräng.
Hög markfrigång

29,2 cm markfrigång är ett generöst mått som behövs i tuff terräng. 

Formsytt sportsäte

×
Formsytt sportsäte Formsytt sportsäte som snyggt matchar övrig design på maskinen.
Formsytt sportsäte

Formsytt sportsäte som snyggt matchar övrig design på maskinen.

En tävlingsmaskin

×