MODELLALTERNATIV

 • Sportsman 570

  Sage Green

  Sportsman 570

  Terräng 57.900:- exkl moms
  72.375:- inkl moms

 • Sportsman 570

  Sage Green

  Sportsman 570

  Traktor B 64.900:- exkl moms
  81.125:- inkl moms

 • Sportsman 570

  White Lightning

  Sportsman 570

  Traktor B 64.900:- exkl moms
  81.125:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

ProStar®-motor Med elektronisk insprutning, dubbla överliggande kamaxlar och 4 ventiler per cylinder har Sportsman 570 ett pålitligt kraftpaket som är startsäker i alla temperaturer. Motorn är bränsleekonomisk och en kraftkälla att lita på när jobbet ska bli klart.
ProStar®-motor

Med elektronisk insprutning, dubbla överliggande kamaxlar och 4 ventiler per cylinder har Sportsman 570 ett pålitligt kraftpaket som är startsäker i alla temperaturer. Motorn är bränsleekonomisk och en kraftkälla att lita på när jobbet ska bli klart.

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift Polaris äkta fyrhjulsdrift är en av många saker som gör en Sportsman till en Sportsman. Systemet frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabilare och mer lättmanövrerad, gör mindre åverkan på underlaget och du får mindre däckslitage. Så fort bakhjulen tappar fästet så kopplas driften på framhjulen in.
Äkta fyrhjulsdrift

Polaris äkta fyrhjulsdrift är en av många saker som gör en Sportsman till en Sportsman. Systemet frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabilare och mer lättmanövrerad, gör mindre åverkan på underlaget och du får mindre däckslitage. Så fort bakhjulen tappar fästet så kopplas driften på framhjulen in.

Bakre lastrack

×
Bakre lastrack En tålig stålkonstruktion som grund. Lägg på Polaris unika tillbehörsteknologi Lock & Ride och du har en mycket praktisk lösning med många möjligheter för förvaring.
Bakre lastrack

En tålig stålkonstruktion som grund. Lägg på Polaris unika tillbehörsteknologi Lock & Ride och du har en mycket praktisk lösning med många möjligheter för förvaring.

Byggd för tillbehör

×
Byggd för tillbehör Utökad laddningseffekt med 40% ger möjlighet till ännu fler elektriska tillbehör.
Byggd för tillbehör

Utökad laddningseffekt med 40% ger möjlighet till ännu fler elektriska tillbehör.

Stor tankvolym

×
Stor tankvolym Bränslekapacitet på 17 liter.
Stor tankvolym

Bränslekapacitet på 17 liter.

Integrerad frontbox

×
Integrerad frontbox Smart förvaringslösning. Boxen har en volym på 24 liter och även om du spänt fast packning ovanpå, så kan du ändå öppna locket. Total främre lastvikt på 40,8 kg. Tillsammans med bakre lastracken kan du totalt lasta 122,4 kg.
Integrerad frontbox

Smart förvaringslösning. Boxen har en volym på 24 liter och även om du spänt fast packning ovanpå, så kan du ändå öppna locket. Total främre lastvikt på 40,8 kg. Tillsammans med bakre lastracken kan du totalt lasta 122,4 kg.

Bekväm ergonomi

×
Bekväm ergonomi Smalt säte och breda fotsteg ger bra ergonomi, säkerhet och kontroll.
Bekväm ergonomi

Smalt säte och breda fotsteg ger bra ergonomi, säkerhet och kontroll.

Hög markfrigång

×
Hög markfrigång Sportsmans legendariska IRS, den oberoende bakvagnsupphängningen, ger 27,9 cm markfrigång och är ett generöst mått som behövs i tuff terräng.
Hög markfrigång

Sportsmans legendariska IRS, den oberoende bakvagnsupphängningen, ger 27,9 cm markfrigång och är ett generöst mått som behövs i tuff terräng.

IRS – Oberoende bakvagnsupphängning

×
IRS – Oberoende bakvagnsupphängning Sportsman var först med oberoende bakvagnsupphängning, en konstruktion som satte en ny nivå och är lika populär idag. Sportsman 570 har en fjädringsväg på 24,1 cm, bakvagnen gör hela maskinen stabil, säker och enkel att köra.
IRS – Oberoende bakvagnsupphängning

Sportsman var först med oberoende bakvagnsupphängning, en konstruktion som satte en ny nivå och är lika populär idag. Sportsman 570 har en fjädringsväg på 24,1 cm, bakvagnen gör hela maskinen stabil, säker och enkel att köra.

ProStar®-motor

×
 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.