MODELLALTERNATIV

  • SPORTSMAN 6x6 570 EPS

    Sage Green

    SPORTSMAN 570 6X6

    Traktor A 119.900:- exkl moms
    149.875:- inkl moms

  • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Stort lastutrymme 6x6 är en populär maskin inte minst hos stora jaktlag, entreprenörer, jordbruk och inom rennäringen. En krävande kundgrupp som begär pålitliga, mångsidiga och praktiska maskiner. Det stora tippflaket manövreras med gasdämpare och lastar hela 362,8 kg. Flaket är försett med sex högt monterade fästpunkter och är självklart förberett för Polaris unika tillbehörssystem - Lock & Ride. Integrerade avdelare tillåter att flaket delas in i två olika sektioner
Stort lastutrymme

6x6 är en populär maskin inte minst hos stora jaktlag, entreprenörer, jordbruk och inom rennäringen. En krävande kundgrupp som begär pålitliga, mångsidiga och praktiska maskiner. Det stora tippflaket manövreras med gasdämpare och lastar hela 362,8 kg. Flaket är försett med sex högt monterade fästpunkter och är självklart förberett för Polaris unika tillbehörssystem - Lock & Ride. Integrerade avdelare tillåter att flaket delas in i två olika sektioner

Integrerad förvaring och lastmöjligheter i fronten

×
Integrerad förvaring och lastmöjligheter i fronten I fronten av Big Boss finns en integrerad lastbox på 25,5 liter. En fabriksmonterad lastrack tillåter att packning spänns fast ovanpå lastboxen och ger ytterligare 40,8 kg lastkapacitet.
Integrerad förvaring och lastmöjligheter i fronten

I fronten av Big Boss finns en integrerad lastbox på 25,5 liter. En fabriksmonterad lastrack tillåter att packning spänns fast ovanpå lastboxen och ger ytterligare 40,8 kg lastkapacitet.

Byggd för 2 personer

×
Byggd för 2 personer Big Boss är branschens första sexhjuling som är byggd för två personer. Passageraren sitter upphöjt i ett bekvämt säte med eget ryggstöd, handtag och fotsteg.
Byggd för 2 personer

Big Boss är branschens första sexhjuling som är byggd för två personer. Passageraren sitter upphöjt i ett bekvämt säte med eget ryggstöd, handtag och fotsteg.

Byggd för arbete

×
Byggd för arbete För unik flexibilitet kan Big Boss anpassas med mer än 30 Polarisutvecklade tillbehör. Tillbehör som vinsch monteras snabbt och enkelt och plogfästen är integrerade. Nya Yukon Adventure Rack tillåter last på höjden och ger 10 extra fästpunkter utan att inkräkta på körbarhet eller komfort.
Byggd för arbete

För unik flexibilitet kan Big Boss anpassas med mer än 30 Polarisutvecklade tillbehör. Tillbehör som vinsch monteras snabbt och enkelt och plogfästen är integrerade. Nya Yukon Adventure Rack tillåter last på höjden och ger 10 extra fästpunkter utan att inkräkta på körbarhet eller komfort.

Bränslesnål

×
Bränslesnål Sportsman 6x6 Big Boss 570 EPS har en beprövad och effektiv encylindrig Pro-Star 570 motor med elektronisk bränsleinsprutning. Motorn på 44hk, som har dubbla överliggande kamaxlar och fyra ventiler, ger ett användbart vridmoment. Big Boss har dessutom branschens största bränslevolym på hela 25,5 liter som ger en enastående räckvidd på upp till hela 209 km.
Bränslesnål

Sportsman 6x6 Big Boss 570 EPS har en beprövad och effektiv encylindrig Pro-Star 570 motor med elektronisk bränsleinsprutning. Motorn på 44hk, som har dubbla överliggande kamaxlar och fyra ventiler, ger ett användbart vridmoment. Big Boss har dessutom branschens största bränslevolym på hela 25,5 liter som ger en enastående räckvidd på upp till hela 209 km.

Bekväm att köra

×
Bekväm och ergonomisk Den elektroniska servostyrningen (EPS), ger utmärkt känsla och kontroll i alla hastigheter. Det smala sätet och breda fotstegen ger en naturlig och ergonomisk förarposition. Siktlinjen är god på grund av förarens höga position och 150W strålkastarna lyser mer än väl upp då det blir mörkt.
Bekväm att köra

Den elektroniska servostyrningen (EPS), ger utmärkt känsla och kontroll i alla hastigheter. Det smala sätet och breda fotstegen ger en naturlig och ergonomisk förarposition. Siktlinjen är god på grund av förarens höga position och 150W strålkastarna lyser mer än väl upp då det blir mörkt.

Äkta sexhjulsdrift för extrem framkomlighet

×
Äkta sexhjulsdrift för extrem framkomlighet För att klara av tungt arbete i extrem terräng förlitar sig Big Boss på Polaris beprövade och unika sexhjulsdrift med individuell fjädring. Fjädringsväg fram är på 20,8 cm och fjädringsväg bak 24,1 cm. Big Boss har hela 29,2 cm markfrigång. Du kan välja att köra Big Boss som 4WD eller 6WD genom en omkopplare. Allhjulsdriften känner av om ett av hjulen slirar och kopplar då automatiskt och blixtsnabbt in drift på alla hjul. För att komplettera den extrema framkomligheten sitter det 66 cm PXT däck på runt om. Ett beprövad och pålitligt däck med kuggstångsfäste. Big Boss är utrustad med Polaris exklusiva motorbromssystem (EBS) och Active Descent Control (ADC) som tillsammans arbetar för att ge optimal kontroll och jämn inbromsning i branta nedförsbackar genom att ge motorbroms på alla sex hjulen.
Äkta sexhjulsdrift för extrem framkomlighet

För att klara av tungt arbete i extrem terräng förlitar sig Big Boss på Polaris beprövade och unika sexhjulsdrift med individuell fjädring. Fjädringsväg fram är på 20,8 cm och fjädringsväg bak 24,1 cm. Big Boss har hela 29,2 cm markfrigång. Du kan välja att köra Big Boss som 4WD eller 6WD genom en omkopplare. Allhjulsdriften känner av om ett av hjulen slirar och kopplar då automatiskt och blixtsnabbt in drift på alla hjul. För att komplettera den extrema framkomligheten sitter det 66 cm PXT däck på runt om. Ett beprövad och pålitligt däck med kuggstångsfäste.
Big Boss är utrustad med Polaris exklusiva motorbromssystem (EBS) och Active Descent Control (ADC) som tillsammans arbetar för att ge optimal kontroll och jämn inbromsning i branta nedförsbackar genom att ge motorbroms på alla sex hjulen.

Stort lastutrymme

×