MODELLALTERNATIV

 • SPORTSMAN 570 EPS

  Sage Green

  Sportsman 570 EPS

  Terräng 67.900:- exkl moms
  84.875:- inkl moms

 • SPORTSMAN 570 EPS

  Sage Green

  Sportsman 570 EPS

  Traktor B 71.900:- exkl moms
  89.875:- inkl moms

 • SPORTSMAN 570 EPS

  Indy Red

  Sportsman 570 EPS

  Traktor B 71.900:- exkl moms
  89.875:- inkl moms

 • SPORTSMAN 570 EPS

  White Lightning

  Sportsman 570 EPS

  Traktor B 71.900:- exkl moms
  89.875:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

ProStar®-motor på 44 HK Med elektronisk insprutning, dubbla överliggande kamaxlar och 4 ventiler per cylinder har Sportsman 570 ett pålitligt kraftpaket som är startsäker i alla temperaturer. Motorn är bränsleekonomisk och en kraftkälla att lita på när jobbet ska bli gjort.
ProStar®-motor på 44 HK

Med elektronisk insprutning, dubbla överliggande kamaxlar och 4 ventiler per cylinder har Sportsman 570 ett pålitligt kraftpaket som är startsäker i alla temperaturer. Motorn är bränsleekonomisk och en kraftkälla att lita på när jobbet ska bli gjort.

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. D.v.s när bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in. Maskinen blir därmed stabilare och mer lättmanövrerad, likväl mindre slitage på underlag och däck.
Äkta fyrhjulsdrift

Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. D.v.s när bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in. Maskinen blir därmed stabilare och mer lättmanövrerad, likväl mindre slitage på underlag och däck.

Stor dragkapacitet

×
Stor dragkapacitet Totalt släpvagnsvikt är 556 kg.
Stor dragkapacitet

Totalt släpvagnsvikt är 556 kg.

Lastmöjligheter

×
Lastmöjligheter Med stora lastmöjligheter klarar Sportsman 570 EPS att bära tung last både enkelt och säkert. Max lastkapacitet på det främre lastracket är 40,8 kg och på det bakre lastracket 81,6 kg.
Lastmöjligheter

Med stora lastmöjligheter klarar Sportsman 570 EPS att bära tung last både enkelt och säkert. Max lastkapacitet på det främre lastracket är 40,8 kg och på det bakre lastracket 81,6 kg.

Integrerad frontbox

×
Integrerad frontbox Smart förvaringslösning. Boxen har en volym på 24 liter och även om du spänt fast packning ovanpå, så kan du ändå öppna locket.
Integrerad frontbox

Smart förvaringslösning. Boxen har en volym på 24 liter och även om du spänt fast packning ovanpå, så kan du ändå öppna locket.

Lock & Ride®-tillbehörsystem

×
Lock & Ride®-tillbehörsystem Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.
Lock & Ride®-tillbehörsystemet

Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.

Bakre lastrack

×
Bakre lastrack En tålig stålkonstruktion som grund. Lägg på Polaris unika tillbehörsteknologi Lock & Ride® och du har en mycket praktisk lösning med många möjligheter för förvaring.
Bakre lastrack

En tålig stålkonstruktion som grund. Lägg på Polaris unika tillbehörsteknologi Lock & Ride® och du har en mycket praktisk lösning med många möjligheter för förvaring.

Byggd för tillbehör

×
Byggd för tillbehör Hög laddningseffekt för att driva en rad elektroniska tillbehör.
Byggd för tillbehör

Hög laddningseffekt för att driva en rad elektroniska tillbehör.

Stor tankvolym

×
Stor tankvolym Bränslekapacitet på 17 liter.
Stor tankvolym

Bränslekapacitet på 17 liter.

IRS (Individuell bakvagnsupphängning)

×
IRS (Individuell bakvagnsupphängning) Sportsman 570 EPS har en fjädringsväg på 24,1 cm i bakvagnen.
IRS (Individuell bakvagnsupphängning)

Sportsman 570 EPS har en fjädringsväg på 24,1 cm i bakvagnen.

Hög markfrigång

×
Hög markfrigång Sportsmans legendariska IRS, den individuella bakvagnsupphängningen, ger 27,9 cm markfrigång och är ett generöst mått som behövs i tuff terräng.
Hög markfrigång

Sportsmans legendariska IRS, den individuella bakvagnsupphängningen, ger 27,9 cm markfrigång och är ett generöst mått som behövs i tuff terräng.

Bekväm ergonomi

×
Bekväm ergonomi Smalt säte och breda fotsteg ger bra ergonomi, säkerhet och kontroll.
Bekväm ergonomi

Smalt säte och breda fotsteg ger bra ergonomi, säkerhet och kontroll.

Elektronisk styrservo

×
Elektronisk styrservo Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.
Elektronisk styrservo

Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.

ProStar®-motor på 44 HK

×