MODELLALTERNATIV

 • SPORTSMAN 570 SP EPS

  Stealth Black

  SPORTSMAN 570 SP EPS

  Terräng 74.900:- exkl moms
  93.625:- inkl moms

 • SPORTSMAN 570 SP EPS

  Stealth Black

  SPORTSMAN 570 SP EPS

  Traktor B 78.900:- exkl moms
  98.625:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

ProStar®-motor 44 HK Med elektronisk insprutning, dubbla överliggande kamaxlar och 4 ventiler per cylinder har Sportsman 570 SP EPS ett pålitligt kraftpaket som är startsäker i alla temperaturer. Motorn är bränsleekonomisk och en kraftkälla att lita på när jobbet ska bli gjort.
ProStar®-motor 44 HK

Med elektronisk insprutning, dubbla överliggande kamaxlar och 4 ventiler per cylinder har Sportsman 570 SP EPS ett pålitligt kraftpaket som är startsäker i alla temperaturer. Motorn är bränsleekonomisk och en kraftkälla att lita på när jobbet ska bli gjort.

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabilare och mer lättmanövrerad vilket också resulterar i mindre slitage på både underlag och däck. Så fort bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in.
Äkta fyrhjulsdrift

Polaris unika system (ON-DEMAND) frikopplar automatiskt framhjulen när de roterar snabbare än bakhjulen. Detta gör att maskinen blir stabilare och mer lättmanövrerad vilket också resulterar i mindre slitage på både underlag och däck. Så fort bakhjulen tappar fästet och slirar så kopplas driften på framhjulen in.

Motorbroms (EBS)

×
Överlägsen kontroll med ADC och EBS Polaris unika motorbromssystem (EBS) och Active Descent Control (ADC) jobbar tillsammans för att optimera kontrollen vid färd nedför mycket branta utförsbackar när hastigheten understiger 24 km/h.
Överlägsen kontroll med ADC och EBS

Polaris unika motorbromssystem (EBS) och Active Descent Control (ADC) jobbar tillsammans för att optimera kontrollen vid färd nedför mycket branta utförsbackar när hastigheten understiger 24 km/h.

Lastmöjligheter

×
Lastmöjligheter Med stora lastmöjligheter klarar Sportsman 570 SP EPS förflytta tung last både enkelt och säkert. 40,8 kg fram och 81,6 kg bak.
Lastmöjligheter

Med stora lastmöjligheter klarar Sportsman 570 SP EPS förflytta tung last både enkelt och säkert. 40,8 kg fram och 81,6 kg bak.

Hög dragkapacitet

×
Hög dragkapacitet Totalt släpvagnsvikt är 680 kg.
Hög dragkapacitet

Totalt släpvagnsvikt är 680 kg.

Integrerad frontbox

×
Integrerad frontbox Smart förvaringslösning. Boxen har en volym på 24 liter och även om du spänt fast packning ovanpå, så kan du ändå öppna locket.
Integrerad frontbox

Smart förvaringslösning. Boxen har en volym på 24 liter och även om du spänt fast packning ovanpå, så kan du ändå öppna locket.

Lock & Ride®-tillbehörssystem

×
Lock & Ride®-tillbehörssystem Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.
Lock & Ride®-tillbehörssystem

Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.

Metalliclack

×
Metalliclack SP-edition. Snygg och reptålig metalliclack i 5 lager.
Metalliclack

SP-edition. Snygg och reptålig metalliclack i 5 lager.

Integrerad frontbox

×
Bakre lastrack En tålig stålkonstruktion som grund. Lägg på Polaris unika tillbehörsteknologi Lock & Ride® och du har en mycket praktisk lösning med många möjligheter för förvaring.
Bakre lastrack

En tålig stålkonstruktion som grund. Lägg på Polaris unika tillbehörsteknologi Lock & Ride® och du har en mycket praktisk lösning med många möjligheter för förvaring.

Ett elverk på fyra hjul

×
Ett elverk på fyra hjul De två strålkastarna i fronten kompletteras med en tredje strålkastare som är inbyggd i styrkåpan. Tillsammans genererar de ett ljus på 170 watt. En 660 watts-stator ger laddningseffekt nog för att driva en rad elektroniska tillbehör.
Ett elverk på fyra hjul

De två strålkastarna i fronten kompletteras med en tredje strålkastare som är inbyggd i styrkåpan. Tillsammans genererar de ett ljus på 170 watt. En 660 watts-stator ger laddningseffekt nog för att driva en rad elektroniska tillbehör.

Elektronisk styrservo

×
Elektronisk styrservo Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.
Elektronisk styrservo

Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.

IRS (Individuell bakvagnsupphängning)

×
IRS (Individuell bakvagnsupphängning) Sportsman 570 SP EPS har en fjädringsväg på 24,1 cm i bakvagnen.
IRS (Individuell bakvagnsupphängning)

Sportsman 570 SP EPS har en fjädringsväg på 24,1 cm i bakvagnen.

Framvagn med dubbla A-armar

×
Bromsar Med en Sportsman 570 SP EPS bromsar du antingen alla fyra hjulen samtidigt med hjälp av en hydraulisk handbroms eller så bromsar du enbart bakhjulen med hjälp av fotbroms.
Bromsar

Med en Sportsman 570 SP EPS bromsar du antingen alla fyra hjulen samtidigt med hjälp av en hydraulisk handbroms eller så bromsar du enbart bakhjulen med hjälp av fotbroms.

Hög markfrigång

×
Hög markfrigång Sportsmans legendariska IRS, den individuella bakvagnsupphängningen, ger 29,2 cm markfrigång och är ett generöst mått som behövs i tuff terräng.
Hög markfrigång

Sportsmans legendariska IRS, den individuella bakvagnsupphängningen, ger 29,2 cm markfrigång och är ett generöst mått som behövs i tuff terräng.

Bekväm ergonomi

×
Bekväm ergonomi Smalt säte och breda fotsteg ger bra ergonomi, säkerhet och kontroll.
Bekväm ergonomi

Smalt säte och breda fotsteg ger bra ergonomi, säkerhet och kontroll.

ProStar®-motor 44 HK

×