MODELLALTERNATIV

 • SPORTSMAN 570 X2 EPS

  Sage Green

  SPORTSMAN 570 X2 EPS

  Terräng 77.900:- exkl moms
  97.375:- inkl moms

 • SPORTSMAN 570 X2 EPS

  Sage Green

  SPORTSMAN 570 X2 EPS

  Traktor B 81.900:- exkl moms
  102.375:- inkl moms

 • SPORTSMAN 570 X2 EPS (LE)

  White Lightning

  SPORTSMAN 570 X2 EPS LE

  Traktor B 91.900:- exkl moms
  114.875:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

ProStar-motor med 44 hk Kraftfull och driftsäker ProStar 570cc-motor på 44 hk med elektronisk bränsleinsprutning. Dubbla överliggande kamaxlar och fyra ventiler per cylinder. Motorn är ett bränsleekonomiskt kraftpaket.
ProStar-motor med 44 hk

Kraftfull och driftsäker ProStar 570cc-motor på 44 hk med elektronisk bränsleinsprutning. Dubbla överliggande kamaxlar och fyra ventiler per cylinder. Motorn är ett bränsleekonomiskt kraftpaket.

Äkta fyrhjulsdrift

×
Äkta fyrhjulsdrift Polaris unika On-Demand system reagerar blixtsnabbt om bakhjulen börjar att slira. Då kopplas automatiskt framhjulen in och ger drivning på alla fyra hjulen. När framhjulen roterar snabbare än bakhjulen exempelvis i en sväng, tillåter systemet att ytterhjulen roterar snabbare än innerhjulen. Maskinen blir därför stabilare och enklare att manövrera. Det ger också mindre slitage på däck och underlag.
Äkta fyrhjulsdrift

Polaris unika On-Demand system reagerar blixtsnabbt om bakhjulen börjar att slira. Då kopplas automatiskt framhjulen in och ger drivning på alla fyra hjulen. När framhjulen roterar snabbare än bakhjulen exempelvis i en sväng, tillåter systemet att ytterhjulen roterar snabbare än innerhjulen. Maskinen blir därför stabilare och enklare att manövrera. Det ger också mindre slitage på däck och underlag.

Motorbromssystem EBS och ADC

×
Motorbromssystem EBS och ADC EBS är en motorbroms som innebär att maskinen är utrustad med en variator som ger motorbroms på bakhjulen. ADC (Active Descent Control) Motorbroms innebär att fordonet är utrustat med en frontväxel som ger motorbroms på framhjulen. Aktiveras när hastigheten understiger 24km/h och då gashandtaget är helt släppt. Ger bättre kontroll i branta nedförsbackar.
Överlägsen kontroll med ADC och EBS

EBS är en motorbroms som innebär att maskinen är utrustad med en variator som ger motorbroms på bakhjulen. ADC (Active Descent Control) Motorbroms innebär att fordonet är utrustat med en frontväxel som ger motorbroms på framhjulen. Aktiveras när hastigheten understiger 24km/h och då gashandtaget är helt släppt. Ger bättre kontroll i branta nedförsbackar.

Lock & Ride XL-tillbehörssystem

×
Lock & Ride XL-tillbehörssystem Få plats med mer tack vare Lock & Ride XL-tillbehörssystem. Anpassa helt enligt dina behov, oavsett om du jagar, rekreationskör eller arbetar.
Lock & Ride XL tillbehörssystem

Få plats med mer tack vare Lock & Ride XL-tillbehörssystem. Anpassa helt enligt dina behov, oavsett om du jagar, rekreationskör eller arbetar.

Från lastmaskin till passagerarhjuling på sekunder

×
Från lastmaskin till passagerarhjuling på sekunder Praktiskt, komfortabelt och mycket smart ryggstöd förvandlar X2 från ensits till tvåsits på bara några sekunder. Du fäller ner ryggstödet över det stora lastflaket bak och din passagerare får gott om utrymme. Passagerarsätet är bekvämt med 10 cm skön stoppning.
Från lastmaskin till passagerarhjuling på sekunder

Praktiskt, komfortabelt och mycket smart ryggstöd förvandlar X2 från ensits till tvåsits på bara några sekunder. Du fäller ner ryggstödet över det stora lastflaket bak och din passagerare får gott om utrymme. Passagerarsätet är bekvämt med 10 cm skön stoppning.

Integrerad frontbox

×
Integrerad frontbox Smart förvaringslösning. Boxen har en volym på 24 liter och även om du fäst packning på locket kan du fortfarande öppna boxen. Total främre lastkapacitet är 40,8 kg och lastflaket 180 kg.
Integrerad frontbox

Smart förvaringslösning. Boxen har en volym på 24 liter och även om du fäst packning på locket kan du fortfarande öppna boxen. Total främre lastkapacitet är 40,8 kg och lastflaket 180 kg.

Turfläge

×
Turfläge Bakhjulsdrift med differential - enhjulsdrift. Ger snävare svängradie och skyddar känsligt underlag, tex gräsmatta.
Turfläge

Bakhjulsdrift med differential - enhjulsdrift. Ger snävare svängradie och skyddar känsligt underlag, tex gräsmatta.

Lastflak med 180 kg lastkapacitet

×
Lastflak med 180 kg lastkapacitet Sportsman 570 X2 EPS har ett stort lastflak som tar hela 180 kg. Flaket har många fästpunkter och är såklart kompatibelt med Lock & Ride.
Lastflak med 180 kg lastkapacitet

Sportsman 570 X2 EPS har ett stort lastflak som tar hela 180 kg. Flaket har många fästpunkter och är såklart kompatibelt med Lock & Ride.

Elektronisk styrservo

×
Elektronisk styrservo Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.
Elektronisk styrservo

Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.

Hög markfrigång

×
Hög markfrigång Markfrigången är på hela 27,9 cm och klarar tuff terräng, med eller utan passagerare.
Hög markfrigång

Markfrigången är på hela 27,9 cm och klarar tuff terräng, med eller utan passagerare.

IRS - Individuell fjädring

×
IRS - Individuell fjädring Legendariskt skön fjädring tack vare många år av teknisk utveckling. Hjulen fjädrar oberoende av varandra och ger en säker och skön körning. Den vinklade infästningen av stötdämpare och A-armar är en hållbar konstruktion.
IRS - Individuell fjädring

Legendariskt skön fjädring tack vare många år av teknisk utveckling. Hjulen fjädrar oberoende av varandra och ger en säker och skön körning. Den vinklade infästningen av stötdämpare och A-armar är en hållbar konstruktion.

Bromsar

×
Bromsar Sportsman 570 X2 EPS har ett hydrauliskt skivbromssystem som automatisk fördelar bromsverkan till fram- och bakhjulen med ett enkelt handgrepp. Vill du bara bromsa bakhjulen finns en hydraulisk fotbroms.
Bromsar

Sportsman 570 X2 EPS har ett hydrauliskt skivbromssystem som automatisk fördelar bromsverkan till fram- och bakhjulen med ett enkelt handgrepp. Vill du bara bromsa bakhjulen finns en hydraulisk fotbroms.

Justerbart passagerarryggstöd

×
Justerbart passagerarryggstöd Förutom 10 cm skönt stoppat säte kan passageraren även anpassa ryggstödet.
Justerbart passagerarryggstöd

Förutom 10 cm skönt stoppat säte kan passageraren även anpassa ryggstödet.

Byggd för tillbehör

×
Byggd för tillbehör En 560 watts stator laddar kraft nog till att driva en rad av smarta elektroniska tillbehör.
Byggd för tillbehör

En 560 watts stator laddar kraft nog till att driva en rad av smarta elektroniska tillbehör.

ProStar motor med 44 hk

×
 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.