MODELLALTERNATIV

 • Sportsman XP 1000 EPS

  Stealth Black

  Sportsman XP 1000 EPS

  Terräng 103.900:- exkl moms
  129.875:- inkl moms

 • Sportsman XP 1000 EPS

  Stealth Black

  Sportsman XP 1000

  Traktor B 107.900:- exkl moms
  134.875:- inkl moms

 • Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Sportsman XP® 1000 - ett prestandapaket Nya Sportsman XP® 1000 är fullpackad med premiumegenskaper: NYHET! Tre körlägen: Prestanda, standard och arbete (gäller bara terrängregistrerad). NYHET! Bluetooth® kompatibel instrumentering. Först i branschen. NYHET! De dubbla A-armarna är välvda för ännu högre markfrigång. NYHET! 6 förhöjda fästen med utökade möjligheter för Lock & Ride®. NYHET! Fabriksmonterade skärmbreddare.
Sportsman XP® 1000 - ett prestandapaket

Nya Sportsman XP® 1000 är fullpackad med premiumegenskaper:

 • NYHET! Tre körlägen: Prestanda, standard och arbete (gäller bara terrängregistrerad).
 • NYHET! Bluetooth® kompatibel instrumentering. Först i branschen.
 • NYHET! De dubbla A-armarna är välvda för ännu högre markfrigång.
 • NYHET! 6 förhöjda fästen med utökade möjligheter för Lock & Ride®.
 • NYHET! Fabriksmonterade skärmbreddare

Den kraftfullaste fyrhjulingen hittills

×
Den kraftfullaste fyrhjulingen hittills Nya Sportsman XP® 1000 med ProStarmotorn ger hela 90 hk. Bland annat så är det rostfria avgassystemet uppgraderat.
The Most Powerful ATV Ever

Nya Sportsman XP® 1000 med ProStarmotorn ger hela 90 hk. Bland annat så är det rostfria avgassystemet uppgraderat.

Överlägsen kontroll med EBS och ADC

×
Överlägsen kontroll med EBS och ADC Polaris unika motorbromssystem (EBS) och Active Descent Control (ADC) jobbar tillsammans för att optimera kontrollen vid färd nedför mycket branta utförsbackar när hastigheten understiger 24 km/h.
Överlägsen kontroll med EBS och ADC

Polaris unika motorbromssystem (EBS) och Active Descent Control (ADC) jobbar tillsammans för att optimera kontrollen vid färd nedför mycket branta utförsbackar när hastigheten understiger 24 km/h.

Smarta förvaringslösningar

×
Smarta förvaringslösningar Både främre och bakre lastytan är Lock & Ride®-kompatibel. Lock & Ride® är Polaris unika och smarta tillbehörssystem som låter dig montera och byta tillbehör med några enkla handgrepp.
Smarta förvaringslösningar

Både främre och bakre lastytan är Lock & Ride®-kompatibel. Lock & Ride® är Polaris unika och smarta tillbehörssystem som låter dig montera och byta tillbehör med några enkla handgrepp.

Stor last- och dragkapacitet

×
Stor last- och dragkapacitet Sportsman XP 1000 EPS lastar upp till 55 kg i främre lastracket och baktill 110 kg. Max släpvagnsvikt är 680 kg.
Stor last- och dragkapacitet

Sportsman XP 1000 lastar upp till 55 kg i främre lastracket och baktill bak 110 kg. Max släpvagnsvikt är 680 kg.

Lock & Ride®-tillbehörssystem

×
Lock & Ride®-tillbehörssystem Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.
Lock & Ride®-tillbehörssystem

Systemet har marknadens bredaste tillbehörsprogram. Lock & Ride®-teknologin, utvecklat av Polaris, tillåter dig montera kompatibelt tillbehör snabbt, enkelt och utan att behöva använda verktyg.

Metalliclack

×
Metalliclack Snygg och reptålig metalliclack i 5 lager.
Metalliclack

Snygg och reptålig metalliclack i 5 lager.

Byggd för tillbehör

×
Byggd för tillbehör Liksom alla Polaris fyrhjulingar så är Sportsman XP 1000 EPS byggd för att arbeta och för att hantera tillbehör. XP 1000 EPS levereras med Polaris HD 2500 vinsch som standard och har integrerat plogfäste.
Byggd för tillbehör

Liksom alla Polaris fyrhjulingar så är Sportsman XP 1000 EPS byggd för att arbeta och för att hantera tillbehör. XP 1000 EPS levereras med Polaris HD 2500 vinsch som standard och har integrerat plogfäste.

En kraftkälla på fyra hjul

×
En kraftkälla på fyra hjul De två strålkastarna i fronten kompletteras med en tredje strålkastare som är inbyggd i styrkåpan. Tillsammans genererar det ett ljus på 170 watt.
En kraftkälla på fyra hjul

De två strålkastarna i fronten kompletteras med en tredje strålkastare som är inbyggd i styrkåpan. Tillsammans genererar det ett ljus på 170 watt.

3 körlägen

×
3 körlägen (Terrängmodellen) Nya Sportsman XP® 1000 EPS har tre körlägen. Välj mellan prestanda, standard eller arbetsläget. Det är tre olika karaktärer i en och samma fyrhjuling.
3 körlägen (Terrängmodellen)

Nya Sportsman XP® 1000 EPS har tre körlägen. Välj mellan prestanda, standard eller arbetsläget. Det är tre olika karaktärer i en och samma fyrhjuling.

NYHET! Välvda A-armar

×
NYHET! Välvda A-armar A-armarna är välvda för att ge maximal markfrigång.
NEW! High Clearance Arched A-Arms

A-armarna är välvda för att ge maximal markfrigång.

Individuell bakvagnsupphängning (IRS)

×
Individuell bakvagnsupphängning (IRS) Sportsman 1000 XP EPS har en fjädringsväg på 26 cm.
Individuell bakvagnsupphängning (IRS)

Sportsman 1000 XP EPS har en fjädringsväg på 26 cm.

Elektronisk styrservo

×
Elektronisk styrservo Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.
Elektronisk styrservo

Den progressiva, branschledande servostyrningen gör maskinen lättmanövrerad i både låga och höga hastigheter utan att göra avkall på körkänslan.

"Anti Kickback"-styrning

×
"Anti Kickback"-styrning Dubbla A-armar med lång fjädringsväg och styraxeln placerad nära hjulets centrum. En rad smarta lösningar i framvagnen som minskar tillbakaslag i styret.
"Anti Kickback"-styrning

Dubbla A-armar med lång fjädringsväg och styraxeln placerad nära hjulets centrum. En rad smarta lösningar i framvagnen som minskar tillbakaslag i styret.

Hög markfrigång

×
Hög markfrigång Sportsmans legendariska IRS (den oberoende bakvagnsupphängningen) ger 29,2 cm markfrigång och är ett generöst mått som behövs i tuff terräng.
Hög markfrigång

Sportsmans legendariska IRS (den oberoende bakvagnsupphängningen) ger 29,2 cm markfrigång och är ett generöst mått som behövs i tuff terräng. 

Ergonomisk och komfortabel

×
Ergonomisk och komfortabel Motorn sitter längsmonterad vilket ger utrymme för bredare fotsteg och en smalare dyna i framkant för bättre komfort och kontroll.
Ergonomisk och komfortabel

Motorn sitter längsmonterad vilket ger utrymme för bredare fotsteg och en smalare dyna i framkant för bättre komfort och kontroll.

Premium XP Performance Package

×