LEDANDE I OFF-ROAD

Terrängmaskiner för alla behov

TRYGGHET, ENGAGEMANG OCH KOMPETENS
I över 30 år har Polaris byggt 4-hjulingar och varit branschledande. I vårt modellprogram med Sportsman, Ranger, RZR och årets nykomling General, finns maskiner med oändliga möjligheter, anpassade efter dina behov. Med marknadens största tillbehörssortiment täcker Polaris allt från skogsbruk och jakt, till snöröjning och gårdsarbete.

Sportsman, RZR, RANGER eller ACE och vad gör en General?
Hos din lokala Polaris återförsäljare kommer du att få hjälp att ringa in ditt behov. Polaris modellprogram täcker allt från rekreation, spänning och hårt arbete. Här förklarar vi kort vad de olika modellfamiljerna står för.

SPORTSMAN: I vardagsmun fyrhjuling eller ATV. Våra Sportsman finns i motorstorlekarna 570cc och 1000cc. Här finner du också Sportsman 570 6x6 EPS, vår populära älgdragare med sexhjulsdrift och lastflak.

RZR: Side-by-Side för nöje, rekreation och arbete med motorstorlekarna 570cc, 900cc och 1000cc. Fordonet styrs med ratt, har en automatisk växellåda och man sitter två i hytten. Finns i turboversion med extrem prestanda. Rickard Göransson visar på filmen vad en Polaris RZR är kapabel till.RANGER: Side-by-Side för arbete. Finns i motorstorlekarna 570cc, 800cc och 900cc. Finns även som dieselalternativ samt eldriven. Modellerna CREW tar fler passagerare. Läs mer om RANGERS modellprogram här.


GENERAL: Kan enklast förklaras som en blandning av RZR och RANGER. Våra modeller är på 1000cc och finns i premium samt De-luxeutförande.

YOUTH: Våra barnmodeller med både fyrhjulingar och RZR som på ett tryggt och lekfullt sätt ger barnen en säker utbildning inom motorfritid.

×